Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

.:MatraX:.

.:[KaÇaK YoLCu]:.

Aldığı Beğeniler
692
Takım
Galatasaray
anacum bu ne kepazelik bölee :D :D :D :D
ben nerelere gidem gelemki :D :D :D :D

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
İŞten geldin işte cevapla :D

Aldığı Beğeniler
692
Takım
Galatasaray
Desturrr cevaplamaya çalışıyorum ama burada biri var uhibbu diye bi rahat vermiyo :D :D :D

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Sen mi rahat vermiyon ben mi :hihi:

Aldığı Beğeniler
692
Takım
Galatasaray
1.Saçma sorulardan başlıyayım. Sizce "saçma soru" ne demektir?

2.Ünlü halk ozanı Aşık Veysel Sizce neden "uzun ince bir yoldayım" demiştir?

3.Eğer bana nick bulmak isteseydiniz bu soruları gördükten sonra ne olarak değiştirmemi isterdiniz?

4.Onur sitemizin sahibi ve herşey forum kuralları çerçevesinde işliyor. Eğer Onur'u banlamak isteseydiniz ne gibi projeler üretip onu banlardınız. (Proje forum kuralları dahilinde olacak ve onun sizi banlama yetkisi yok)

5.Yılanların kalbi nerdedir?

6.Sigarayı yasaklamak için bir pankart hazırlamış olsanız üzerindeki yazı ne olurdu?

7.Peki bu yazı dışarıdaki kişilerin hoşuna gitmezse onlara ne cevap veririsiniz?

8.Doktora gittiniz ve size 3 ay içinde öleceğiniz bir hastalığın haberini verdi. Ne yapardınız?

9.Yolda yürürken kimsenin olmadığı yerde boş pet şişelerine tekme atarmısınız? Peki neden?

10.Pc başındasınız. Çok acil bir çıktı almanız gerekiyor ve yazıcı arızalandı. Tamirciyemi götütürsünüz yoksa tamirciyimi çağırırsınız?

11.Sitemizde Muhtarlık seçimi olsa ben, siz ve yönetim hariç aday olarak kimi gösterirsiniz?

12.Sizce Türkiyede ilk çözülmesi gereken sorun nedir?

13.Muhalefet lideri olsaydınız neye muhalefet ederdiniz?

14.Bana benzer soru sorulmuştu. Fenerbahçe'nin şike olayından sonra şampiyonluk Galatasaray'a verilebilirmi?

15.Siz bir minibüste muavin olsanız ücretleri toplarken nasıl bağırırsınız?

16.Psikolog olsanız bana ne önerirsiniz?

17.Kaplumbağaya yaklaşmaya çalışınca neden kafasını içeri saklar?

18.Fok balıklarının katledilmesi için görüşleriniz?

19.Timsah gözyaşı ne demek?

20.Karakedi neden uğursuz sayılır? Suçu renginin siyah olmasımı?

21.Bana sormuşlardı. Ben düşünmüş ama bulamamıştım. Hiç kopya çekmeden "N" harfi ile başlayan hayvan adı biliyormusunuz?

22.Gözlerinizin rengi biri sarı diğeri mavi olmuş olsa ne düşünürsünüz? Biliyormusunuz benimkinin biri kahve diğeri ela

23.Ellerinizden birinde altıncı parmak yedek olarak verilmiş olsa onu nerde kullanırdınız?

24.Bayanlar güzel bir çocuk resmi yada bebek gördüklerinde ilk olarak ne derler?

25.Bayanları anlayabilmek için ne yapmalı?

26.Bende sanki tik oluşmuş. Karnım tokken bile buzdolabının kapısını açar, ne var ne yok diye bakar ve kapatırım. Evinizde iken benim gibi yaptığınız saçma bir iş varmı?

27.Lcd televizyonlar insanları tombul gösterir. Mühendisler projedemi hata yaptı yoksa obeziteyi önlemek için olabilirmi?

28.Birçok kişi google'a amca der. Peki dayı kimdir?

29.Her yerde ıssız bi adaya götüreceğiniz üç şey diye sorulur. Ne işimiz varsa o adada? Olmazsa olmaz dediğiniz hayatınızdaki 3 kişi?

30.Hep merak etmişimdir. Araba motorlarının çalışma prensibi sizce nedir? Benzin nasıl oluyorda yanarak mekanik enerjiye dönüşüyor?

31.Kalp doktorları ameliyatı kalbi durdurmadan yapar. Motorda bir nevi arabanın kalbidir. Peki araba motoru tamir eden ustaları doktor sayarsak neden motor çalışırken tamir edemezler?

32.Atalarımız "Ak akçe kara gün içindir" demişler. O akçelerden hala mevcutmu insan hayatında?

33.Biz Türkler olarak yüzyıllardır kaybetmeye tahammülümüz yok? Futbol sahalarındaki şiddet bundan dolayımı yoksa bu işi abarttığımızdan dolayımı sizce?

34.Yarasalar gibi gözleriniz olmadan biryerleri bulmak nasıl bir duygudur sizce?

35.Sizce İstanbul ne demek?

36.Ülkemizde tatil günlerinin, müslümanların tatil günü olan cuma gününe alınması için ne yapabiliriz?

37.Bi yurt dışı turu yapalım. Afrika'da bir kabilenin eline esir düştünüz. Dilinizi bilmiyorlar. Nasıl kurtulmaya çalışırdınız?

38.Bilirsiniz. Genelde hız denemelerini çöllerde yaparlar. Müthiş donanımlı bir araçla çölde hız denemesi yapıyorsunuz? Duygularınız?

39.Yine çöldesiniz, yolculuk yapıyorsunuz ve karşınıza bir ceset çıkıyor. Üzerinde hiçbir eşya yok. Elinde de kısa bir kibrit çöpü var. Acaba neden?

40.Uzakdoğuluların gözleri neden çekiktir? Ülkemizde gördüğümüz çekik gözlülerde bir zamanlar uzakdoğudan gelmiş olabilirmi?

41.Memleketinizin neleri meşhur? Bize hediye olarak gönderebilirmisiniz?

42.Türkiye yakında çöl olur deniliyor. Sizce olurmu? Olmaması için küçükte olsa bir çalışmanız oldumu?

43.Buzulların eridiği söyleniyor. Tekrar eski haline dönmeleri için ne gibi bir çalışma yapılabilir?

44.Sitemizde Filistin'le ilgili resimler yayımlanıyor. O resimleri görünce Filistin için ne düşünüyorsunuz?

45.Ülkemizde yaşayan herkes karar alıp İsrail mallarını satın almazsa yaklaşık bir milyon kişi işsiz kalacak. Bu açıdan bakarsak İsrail mallarını boykot etmek sizce iyimi kötümü?

46.Kendinizi ilk hatırladığınız yaş hangisi? Nasıl hatırlıyorsunuz?

47.Çocukluk anılarınızdan birini bizimle paylaşırmısınız?

48.Çocukluğunuzda en son oynadığınız çocuk oyunu neydi?

49.Ne zaman kendinizi büyümüş hissetmeye başladınız?

50.Hayatı sadece 2 dakika kaydetme şansınız var ve birer dakika olarak iki parça halinde. Bu parça dilimleri ne olurdu?

ahanda cevaplar işte yoruldum artık yeter :)

1.Saçma soru tamamen saçma konuşmaktır :D

2.şöyle bir örnek verebiliriz han derlerya srat köprüsü günahı fazla olanlara ince ve uzun bir şekil olacak belki ondan esinlenmiş olabilir.

3..:!SaÇMaLıK!:. on numara bi nick olurdu senin için :D

4.Banlamaya gerek yokkk :D :D

5.Valla o kadar incelemedim yılanlar alemini :D

6.Oh be SİGARASIZ HAYAT çok rahat ;)

7.Sıkıntı yokk anlayan anlar zaten derlerya dinleyene saz dinlemeyene davul zurna az :)

8.Gitmek istediğim yerle giderdim sonrada ölümümü beklerdim

9.Evet attım. Nedeni top yoktu onunla oynuyorduk :D :D

10.Çok acil ise giderim başka yerde çıktı alırım gelirim

11.Cankenarı

12.İktidar ile muhalefet kararlarında birlik olmayı çözmeleri lazım

13.Pas

14.Biraz daha zorlasalardı verebilirlerdi :) :)

15.Evet ücretler diye

16.Bakırköy :D :D :D

17.Korkudan olsa gerek

18.Yazık hayvanlara yaaa ne işiniz var onlarla yaaa uğraşmayın kendi işinize bakın yaa

19.Valla onu bilemeyecemm :D :D

20.Eskilerden gelen bi tabir olduğundan öylee sanıyo herkezz. Çok geçti önümden Allaha şükür bu zmana kadar bi talihsizlik yaşamadım

21.Hiç aklıma gelmedi yaaa :D :D :D

22.Valla bu konuda diyecek birşey yok yaaa van kedisi falan durumu oldum şimdi :D :D

23.Yedek olarak :D birine birşey olursa onun yerine :D :D

24.Ayyy ne şeker şey böyle yaaa :D :D :D

25.Ben anlayamadımki siz anlayasınız. :D :D Yapacak birşey yokkk ne yaparsanız yapın anlayamazsınız :D :D

26.Aynı işlemi bende yapıyorum :D :D :D

27.Bu konuda hiçbir bilgim yok yaaa :D

28.Facebook :D :D :D

29.Olmazsa olmaz diye birşey yoktur. Bir gün geliyor mutlaka o kişilden biri hayatınızdan kayboluyor. işte olmasada oluyor..!

30.Yakıttan elde ettiği ısı enerjisini mekanik enerjiye çevirir. Dujiler sayesinde yakılarak ısı ortaya çıkıyor ve bunuda pistonlar aracılığı ile mekanik enerjiye çevriliyor

31.Kalp ayrı birşeyi çalıştıryor motor ayrı birşeyi kalp durunca insan ölüyor ama motor durunca araba duruyor ama sonra motor yeniden çalışır ama kalp çalışmıyor çok zor çalışması birdaha onun için öyle yapılıyor

32.Sanmıyorumm mevcut değildirler

33.Çok abartmaktan kaynalanıyor bence

34.Güzel bir duygu

35.Tarih, güzellik abidesi, metropol

36.Bütün milletimiz istese yapılabilri ama bizim milletimiz yatmaya alıştığından pazar günü daha iyi geliyor.

37.Onların ve benim dilimi bilen birisi gelene kadar onlarla birlikte kalırdım artıkk :)

38.Anlatılmaz yaşanır tarzında olurduu :D :D

39.Açlıktan olabilri

40.Neden çekik olduğunu bilmiyorum ama uzak doğuya yakın yerlerden geldiğimizden bizlerdede olnalar var ;)

41.Osmanlı çileği, elpik bezi, taş kömürü, bastonu. istedikten sonra göndeririz sorun değil ;)

42.Hiç belli olmaz Allahın bilecei birşey eğer olacak derlersede elimden geleni yapmaya çalışırım

43.Geriye dönüşü için hava kirliliğini azaltmak gerekirr başkada birşey yapılabileceğini zannetmiyorum

44.Bu konuda yorum yapcak fazla birşey yok yaa herşey belli herkezin düşüncesi belli birdaha tekrarlamaya gerek yokk ;)

45.Bence kötü bazı şeyleri fazla abartmamak gerekir (bu benim düşüncem )

46.2 yada 3 olması gerek biberonla emzikle gri kırmızı çizgili don bide :D :D :D

47.Çocukken araba oynamayı seviyoduk arkadaşla benim araba yoktu arkadaşınkilerle oynuyoduk 1 saat 2 saat bi bakmışsın kavga ediyoduk neden olduğunu bilmeden birbirimizi taşlıyorduk sonr 1 yada 2 saat sonra yine birlikte oyun oynamaya başlıyordum :D :D :D :D

48.İstop :D :D :D

49.Ben dahala çocuk olarak görüyorum kendimiki :D :D :D

50.İlk olarak ailem diğeri ise dostlarım ;)

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Sana ayrılan sürenin sonuna geldik..
Teşekkür ederiz verdiğin cevaplar için :gul:

b-372727-hareketli_msn_ifadeleri.jpg

Aldığı Beğeniler
692
Takım
Galatasaray
Ben teşekkür ederim (kimse soru sormadı senden başka ama olsun :) :) )

Üst Alt