Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Güner

mekan 07 vatan 58

Aldığı Beğeniler
4,292
Takım
Fenerbahçe
BİSMİLLAH DEYİP BAŞLAYALIM İNŞAALLAH :)
Nasılsın ?:hamdolsun iyi diyelim iyi olalım inşaallah...

Forumumuzdaki nickinin anlamı nedir...? Neden bu nicki kullanıyorsun...? güneşin doğma zamnı...evlenmeden önceki soyismim ve memleketimin plaka numarası...

Nereden aramıza katılıyorsun:Antalyanın ilçesi alanyadan.

Evlimisin ,çocukların varmı isimleri:evliyim üç tane çocuğum var.Abdullah,Haticekübra ve rumeysa...abdullah.selçuk üniversitesi makine mühendisliği bölümünde araştırma görevlisi olarak işe başladı.Hatice kübra,erciyes üniversitesinde bilgisayar mühendisliği okudu, birbuçuk yıl önce mezun oldu.ve şimdi nişanlı...ve küçük cadım küçük dediysem 16 yaşında :) oda imam hatiplisesi 11.sınıf okuyor...bu arada eşimde imam hatip lisesinde görev yapıyor

Memleket neresi?:yiğidolar diyarı tabiki...ama alanya geliniyim.o yüzden alanyada ikamet ediyoruz.

Doğum tarihin ne zaman gün ayyıl:MİLADİ 4AĞUSTOS
HİRİ 16 REBİÜLAHİR

Forumda örnek alabileceğin biri varmı?:YENİYİM FAZLA TANIMIYORUM AMA MUHAKKAK HEPİNZ ÖRNEK ALABİLECEĞİM KİŞİLERSİNZDİR..

Etkilendiğin ve örnek aldığınız tarihten günümüzde yaşayan veya ailenizden bir kişilik var mı...? Varsa kimlerdir...?

Geleceğe yönelik hayallerin ve planların nelerdir...?hafızlığa çalıştığım için bitirmek ve unutmanak için gayret etmek...oğluma hayırlı bir gelin adayı bulup evlendirmek,tabiki kızlarımında mutlu olduklarını görmek..küçük kızımında istanbulda üniversitede istediği bölümü okuması,benimde kızların peşinden istanbula gitmem :)

Hayatta vazgeçemeyeceğin üç şey...?:kuranım,ailemve dostlarım.

seni anlatan 3 sifat...?: alıngan,canayakın,güleryüzlü :)

kac kardessin sen kacincisin..?:9 kardeşiz.5.ciyim.
Evde aran kiminle iyi?
:oğlumla en iyi diyecem ya oğlum evde değil..eşim diyeyim :)
annecimisin,babacımı?
:babam rahmetli oldu..annem çok şükür hayatta...

Ne işle meşkulsün...?:ev hanımı,Açık öğretim lisesi imam hatip bölümü öğrencisiyim :) ve hafızlık öğrencisi...

Bir gün herşeyi bırakıp kaçmak istesen nereye gidersin?:TABİKİ İSTANBUL :)baya bir istanbul sevdalısıyım da :)

bugünlük bu kadar olsun inşaallah :)

Fetih

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
sayfayı yıne cok guzel hazırlamıssın uhıbbucum
kolay gelsın guner..
emeğinize sağlık

Fetih

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
:G::gul::gul:güner ayrıca senı tanımak cok guzel abla..Devamınıda beklıyoruz ınsallah

Güner

mekan 07 vatan 58

Aldığı Beğeniler
4,292
Takım
Fenerbahçe
Allah razı olsun fetih kardeşim..sizleri tanımakta aynne öyle :)

Güner

mekan 07 vatan 58

Aldığı Beğeniler
4,292
Takım
Fenerbahçe

hayat bana... ögrettii:Herkesi kendim gibi zannedip,her insana güvenmemeyi öğretti..yaşadığım üzüntü ve kırgınlıklardan sonra fazla saf olmamayı öğretti. :(
..

iyiki...:iyiki müslüman bir anne babadan dünayya gelmişim,iyiki Böyle büyük bir peygamberin(sav) ümmetiyim, iyiki imam hatip lisesine yazılmışım :) çünkü eşimde sonradan oraya geldi :) iyiki eşimle evlenmişim.iyiki çocuklarım olmuş,iyki hafızlığa başalmışım,iyiki yarım kalan okulumu bitirmeye uğraşıyroum,iyiki arkadaşlarım var dostlarım var,iyiki sizler varsınz,iyki diyebileceğim çook şeyler var daha...Rabbime verdiği bütün nimetler için sonsuz hamdüsenalar olsun...

keske...okulumu bitirdikten sonra evlenseydim şimdi bunun için uğraşmazdım...ama kısmet bugünlere imiş...

ah ah..:aahhh ahhh nerde o eski günler derler ya bende öyle diyeyim bari :)

asla katlanamam..:bazı insanların herşeye muhalefet etmelerine ve kırıcı konuşmalarına asal katlanamam..o ortamdan hemen çıkmak isterim...

olmazsa olmaz..:olmazsa olmazlarım çok ama buraya en çok bilgisayarım yazasım geldi çünkü sanal alemdeyiz :)

Sence bir insanda olması gereken 3 özellik?:saygı,sevgi,güvenilirlik

evliklik hakkinda düsüncelerin:evliik güzeldir tavsiye ederim bütün bekarlara :)

Kimleri dinlemeyi seviyorsun...?:uğur ışılak,mustafa demirci,umut mürare,orhan hakalmaz,ayna...

güzel ülkemizde nereleri gördün?:istanbul,ankara,sivas,antalya,konya,kayseri,bolu,çorum,tokat,mersin ede gittim ama gezemedim.

Oturduğun ili seviyormusun ?mecburen :)

imkanın olsa nerede yaşamak isterdin ?:tabiki İSTANBUL.

Dünya turuna cikcak olsan nerden baslardin ?istanbuldan başlardım edirne ve oradn nereye yol görünürse :)

yemek yapmayi bilirmisin..?:bunca yıllık ev hanımlığından sonra bilelim artık dimi?

Güner

mekan 07 vatan 58

Aldığı Beğeniler
4,292
Takım
Fenerbahçe

teşekkür ederim hemşo iyi gidiyorum dimi?

Üst Alt