oyyyyy ellerine sagliiikkkk kardesim:gul: kolayy gelsin gülyüzlüüümmmm :D:D:D
dilsitan Ya HaY Üyelik Tarihi 24 Ağu 2009 Mesajlar 14,031 Aldığı Beğeniler 9,655 Takım Galatasaray 22 Eki 2012 #11 oyyyyy ellerine sagliiikkkk kardesim:gul: kolayy gelsin gülyüzlüüümmmm
Avcı. YD Üyesi Üyelik Tarihi 1 Mar 2012 Mesajlar 2,801 Aldığı Beğeniler 5,762 Konum Yâr'alı 22 Eki 2012 #12 Aynı Sorular öyle mii ablam korkuttun beni heaa hiç mi değişmedi fikirlerin..
Avcı. YD Üyesi Üyelik Tarihi 1 Mar 2012 Mesajlar 2,801 Aldığı Beğeniler 5,762 Konum Yâr'alı 22 Eki 2012 #13 Değerli Konuğum.. Al sana soru.. kolay gelsin :gul: Memnun musun bir kez daha sorguda olmaktan? Doğdugunuz yerdemi yaşıyorsunuz ? hayat felsefen nedir ? kaybetmekten korktugun bişey yada biri var mı ? Hayatın garip oldugunu düşündün mü hiç? Hayatta en büyük yanılgınız nedir ? İnsanlara yaşama hissi veren şeyler? İnsan neden inanmak ister? Anneliğin bir kadına kattığı en önemli şey nedir sence? Yaşamak bir sorumluluk mudur? Anı yaşamak ile anlık yaşama arasındaki farkı açıklar mısın? Soğuk espriler yapar mısın? Yapanlardan hoşlanır mısın? Bana okumam için bir kitap öner desem ne önerirsin ? Hayatının en güzel yanı nedir ablam ? Hayatta olmazsa olmazların neler ? Kendini bir şarkıyla bize anlat desem hangi şarkıyı söylersin İnsanlara hemen güvenirmisin ? Hüzünlerini yada sevinçlerini içinde mi yaşarsın yoksa dışarı yansıtan birimisindir ? Şuan ne olsa mutluluktan havalara uçardın ? hayalin 3 kelime oda şöyle ... ? İnsanları sevmem için bana bir kaç sebep söyleyebilirmisin ?
Değerli Konuğum.. Al sana soru.. kolay gelsin :gul: Memnun musun bir kez daha sorguda olmaktan? Doğdugunuz yerdemi yaşıyorsunuz ? hayat felsefen nedir ? kaybetmekten korktugun bişey yada biri var mı ? Hayatın garip oldugunu düşündün mü hiç? Hayatta en büyük yanılgınız nedir ? İnsanlara yaşama hissi veren şeyler? İnsan neden inanmak ister? Anneliğin bir kadına kattığı en önemli şey nedir sence? Yaşamak bir sorumluluk mudur? Anı yaşamak ile anlık yaşama arasındaki farkı açıklar mısın? Soğuk espriler yapar mısın? Yapanlardan hoşlanır mısın? Bana okumam için bir kitap öner desem ne önerirsin ? Hayatının en güzel yanı nedir ablam ? Hayatta olmazsa olmazların neler ? Kendini bir şarkıyla bize anlat desem hangi şarkıyı söylersin İnsanlara hemen güvenirmisin ? Hüzünlerini yada sevinçlerini içinde mi yaşarsın yoksa dışarı yansıtan birimisindir ? Şuan ne olsa mutluluktan havalara uçardın ? hayalin 3 kelime oda şöyle ... ? İnsanları sevmem için bana bir kaç sebep söyleyebilirmisin ?
YaRêN GüIefşaN Üyelik Tarihi 16 May 2012 Mesajlar 5,191 Aldığı Beğeniler 11,197 Konum Olduğum Yerden Takım Galatasaray 22 Eki 2012 #14 hehe canım al sana yeni sorular hade kolay gelsin (
Gülyüzlüm YD Üyesi Üyelik Tarihi 17 Tem 2009 Mesajlar 9,052 Aldığı Beğeniler 63 Takım Galatasaray 22 Eki 2012 #15 sağolun teşekkür ederim hazır olunca cevaplayacağım bunları düşünmek lazım
uhibbu YD Üyesi Üyelik Tarihi 4 Eki 2007 Mesajlar 18,383 Aldığı Beğeniler 39,770 Konum istanbul Takım Galatasaray 23 Eki 2012 #16 Hayırlı olsun kolay gelsin Gülyüzülm ellerine sağlık Furkancan azıcık bi toplantı yapmamız gerkiyo galiba senle
Hayırlı olsun kolay gelsin Gülyüzülm ellerine sağlık Furkancan azıcık bi toplantı yapmamız gerkiyo galiba senle
Gülyüzlüm YD Üyesi Üyelik Tarihi 17 Tem 2009 Mesajlar 9,052 Aldığı Beğeniler 63 Takım Galatasaray 24 Eki 2012 #17 sağol canım inşaallah fırsat bulup oturursam cevaplayacağım
dilsitan Ya HaY Üyelik Tarihi 24 Ağu 2009 Mesajlar 14,031 Aldığı Beğeniler 9,655 Takım Galatasaray 24 Eki 2012 #18 bendende bi yorgunluk kahvesi
fzehra YD Üyesi Üyelik Tarihi 25 Ağu 2005 Mesajlar 9,365 Aldığı Beğeniler 1,490 Konum İstanbul 24 Eki 2012 #19 kolay gelsinn..
İsrâ "Özlem"imsin Üyelik Tarihi 22 Eki 2010 Mesajlar 6,128 Aldığı Beğeniler 12,753 Konum Kdz.Ereğli Takım Galatasaray 24 Eki 2012 #20 Özel yönüyle değil güzel yönüyle Gülyüzlüm nasıl biridir?