Nazlı Hanımın Sorularına Cevaplar...
Risale yazdıracağınız artık
2 Kardeşiz...
Herkesle iyiyimdir..
Birşeyi Özlemedim
.gif)
Traş olacağım
.gif)
Hakimim Tabikide o konuda sen beni iyi tanırsın bu zamana kadar kaç kere haksız yere bütün sinirimi sana kullanmıstım hakkını helal et
içimdeki sesi dinlerim cogunlukla
Hayat Hikayem Olsaydı herhalde Öyle kendi halinde yaşayan biri olurdu ...Zavallının teki
Ördek çizerek:hahaha:
Çekmezmiyim Sınıfta kopyaların amili bendim latife yapıyorum ama cogunlukla arapça derslerinde bütün sınıf benden kopya çekmeye ugrasırdı kafalarını kagıdıma uzatırlardı
.gif)
Bu Soruya pass...
Yoktur çaresizliğin çaresi sen msn sorununa bir çare buldunmu?

Gazete Okurum.Özellikle siyasi olaylar ilgi alanıma girer...Çok yakından takip ederim gündemi
Halamın ogluyla en cok zamanımı geçiririm
Var geçen sene biri kardeşin öldü diye 23 nisan şakası yapmıstı
Bunu cevaplamıstım Küçükken elimi süs köpegi ısırmıstıda bir hafta psikolojik olarak bunaltı içerisinde kaldım
Forum bazında sordugun iki soruyada özellikle ''sensin'' ve ''dilsitan'' diyorum
Sade, öyle kimseye hava atacam diye çakma konversler giyip atletimin yarısıda dısarıda olup saçlarımıda leylek yuvası gibi yapmam
sence nasıl bir kişiliğe sahibim sen beni epey bir tanıdın?
biliyorum lütfen söyleme ben senın sogan cücüğünüm
Türkü,İlahi,Ezgi Vs Vs işte...
Grup Türkü Yarınımsın
Hicran Yürekli ammar
Kendim niyemi böyle dedim cok kıymetli bir insanım kıymetımı bilmeyenler utansın
Muhabbet kuşu besledim...2 tanediyler uyumsuzluk yasadılar evin ahenkini bozdular ve geri verdim...
Bunu cevapladım fobi hobi konusunda...
google muhammed ali çimen veya ''muhammedcm'' yazarsanız kaç siteye uye oldugum cıkıyor şöyle bir 36 sayfa filan
Var su anda kardeşimle ilahi albumu cıkarma calısmalarına yöneldik..
Amatör bir filimdede oynadım.
Erken...
Evet ama Ben hayatı hızlı yasamak istiyorum...
Vasıf arıyorsak vasıfsız olmasın.Rabbimden Korksun ondan korkmayan herşeyi yapar...
Yok KORKUTMUYORUM Komando olacagım herhalde Allah bilir dogunun en pis bölgesine gitmek istiyorum...
Soru sorabilirsin aynı hızda cevaplarım
.gif)