Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
H

hayrunisa

Guest
yamusab kardesim dogru söylüyor. konunun muhabbete dönüşmemesi için bu gerekli. :)

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Hakikaten yasin kardesimizin bu siirlerini okuyupta ona özel dosya acmamak elde deyil.Hekimoglu kardesim yine benden hizlisin dosyayi acmama firsat birakmadan kendin actin..

Bu özel dosyalarda dosya sahibinden baska kimse yeni konu acamiyor yanlizca dosya sahiplerinin acmis oldugu konulara cevab yazabiliyorlar..
Üyelerimizin bilgisine

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı YaMusaB
Bende isterim

musab kardeş belki sen bilmezsin biz yasin kardeşle birlikte yazmıştık daha önceki portallarda... yani onun iste i ile
sadece bir kişiden beklemek do ru olmaz.....hem o an aklıma gelmiş yazmıştım şimdi gelde hatırla....ilham her zaman gelmiyor ki.... :baby: :baby:

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Sizin şiiride görürlerse şimdi, millet kendi yazacak, bide muhabbetine... ondan burasının muhabbete dönüşmesini önlemek için öyle birşey yaptım...
:)

y@sin_@y99

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Orjinal Yazarı *perwerder*
Abi bu konuda sadece Yasin abimizin şiiri olursa daha ii olur düşüncesi içersindeyim...
Yoksa herkes burada şiirini yazarsa muhabbet havasına dönüşebilir...
Hakkınızı helal edin...
YaMusaB

estagfirullah kardeşler burada bişiler paylaşıyorsak belki siizn yazdıklarınızdan esinlenecez biraz de işiklik yapıp tekrar yazaca ız siz ilham veren olacaksınız fakirde alan :baby: :rolleyes:

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
muhabbet olmadan ilham olmaz...... ;(

birlik olmadan dirlik olmaz... :baby:

(ilk defa portalda yapılanı do ru bulmuyorum X()

y@sin_@y99

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Tabi efenim tabi devam edin herkes gönlüne döküleni aktarsın inşallah güzel şeyler çıkacak emin olun şiir yazılır duygudur düşüncedir hasbihaldir.

kendi kendine konuşmadır, da lara seslenmek denizi dinlemek, çiçeklere konup bal toplamak gibi bir şeydir.

H

hayrunisa

Guest
Orjinal Yazarı *perwerder*
muhabbet olmadan ilham olmaz...... ;(

birlik olmadan dirlik olmaz... :baby:

(ilk defa portalda yapılanı do ru bulmuyorum X()

kardes ben dogru buldum ama ;) bence uygun bir davranıstı. :baby:

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Akıllı insan başkalarının kusurunu görerek kendi kusurlarını düzeltir..

y@sin_@y99

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Neyse sevgili arkadaşlar lafınızı balla keseyim ve araya gireyim de il mi ne dersiniz ?

Üst Alt