Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

blue

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
SANAL ALEMDE...İSLAMA GÖRE YAŞADIKLARIMIZI VE YAŞAMAYA ÇALIŞTIKLARIMIZI DA YAZI DİLİNE DÖKMEK ...BELKİ HATIRLATMAYA,ÖĞRETMEYE VE AMEL-İ HİZMETLERİN SAYISININ VE YOLLARININ ARTMASINA,GELİŞMESİNE VESİLE OLACAKTIR...!

(İNŞALLAH...)

ZAMAN'DA VE MADDİYATTA İSRAFA BULAŞMADIĞI... ÖLÇÜYÜ TAŞIRMADIĞI SÜRECE...

İYİ VE GÜZELDEN ÖRNEK ALIP(İSLAM) HİZMET EHL-İ OLDUĞU SÜRECE...

ÖZÜ-SÖZÜ BİR OLDUĞU SÜRECE...

SANAL ALEM ,GÜZEL ALEM...!

SANAL ALEM-REEL ALEM... :] :] :]

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
sanal alem öyle bir alemki

iyi çalışmalar yaparsak iyi bir araç :) :) :)

kötülükler içinde iyi bir araç... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

yani elinde bulundugu kişinin kullanışına baglı...

blue

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Orjinal Yazarı Hira
Blue, şu en sondaki sımıle gıcık oluyorum demiş miydim :)

Cüneyd-i nickini bende seviyorum. Ama cüneydi' ye has, Cüneydinin bazı çıkışları vardı hoş göremedigim. Ama karar verdim ki oldugu gibi kabul etmek lazım herkesi ve herşeyi.

Velhasılı Cüneyd-i ile de kabulümüzsün ablası. Ama seninle öncesinde konuşmamız gereken çok şey var, akşam müsait olabildigim bir an arayacagım seni inşaAllah.

...Abla ...kusura bakma arayacagını şimdi okudum portaldan...akşam telefon şarjda ben ise annemi köyden geldigi için agır yüklerini hafifletmeye gitmiştim...geldim aaaa...siz...umarım anlıyorsunuz...

blue

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Orjinal Yazarı Hira
Blue, şu en sondaki sımıle gıcık oluyorum demiş miydim :)

Cüneyd-i nickini bende seviyorum. Ama cüneydi' ye has, Cüneydinin bazı çıkışları vardı hoş göremedigim. Ama karar verdim ki oldugu gibi kabul etmek lazım herkesi ve herşeyi.

Velhasılı Cüneyd-i ile de kabulümüzsün ablası. Ama seninle öncesinde konuşmamız gereken çok şey var, akşam müsait olabildigim bir an arayacagım seni inşaAllah.

bu mu... =)...ukala bir similey... :D

cüneyd-i 'nin ayrılamadıgı avatarın itici gücü var...ama seviyorum kırk yıllık ahbab :] :D

Üst Alt