Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Hira

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Sizce ?

razi.gif

siyah-yildizlar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Abla çok güzel bir alem...

Bak böyle bir alemde senin gibi güzide bi ablayla tanıştım,nasıl kötüleyebilirim :)

Hira

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Orjinal Yazarı siyah-yildizlar
Abla çok güzel bir alem...

Acaba ?

Siyah, Allah Razı olsun bizi "güzide" sıfatına layık gördün, dua niyetine alayım ve Amin diyeyim ki İnşaAllah Rabbim katındaki yerim de öyle olsun.

Peki;

Herkes göründügü gibi mi sence ?

Ya da güven karşındakine ama "ne derece" ?

siyah-yildizlar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Ablacı ım Simyacı'nın yazarı olan Paulo Coelho'nun çok hoşuma giden bir sözü vardı;

"İyisine kötüsüne herkese güvenin,çünkü herşeyden önce kendinize ve Tanrı'ya güvenin."

Zira abla e er kaybedece iniz birşey oldu una inanmıyorsanız ve güveninize layık olmayanlar sizi hayal kırıklı ına u ratıyorlarsa bu onlardandır ve sizden hiçbir şey alıp götürmez...

Hira

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Orjinal Yazarı siyah-yildizlar

"İyisine kötüsüne herkese güvenin,çünkü herşeyden önce kendinize ve Tanrı'ya güvenin."

Zira abla eger kaybedeceginiz birşey olduguna inanmıyorsanız ve güveninize layık olmayanlar sizi hayal kırıklıgına ugratıyorlarsa bu onlardandır ve sizden hiçbir şey alıp götürmez...

:) Güzel demiş Paulo Coelho amma;

her güven yitikligi ve hayal kırıklıgı; insanlardan hiç mi birşey alıp götürmez. Güvenini sarsan şahıs bir kişi ama, binler kişiye güveni alıp götürmez mi insandan ?

Devam edelim muhabbete ;

Sanal Alem, nasıl bir alem Sizce

siyah-yildizlar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Peki sırf bir kişinin oluşturdu u güvensizlik havasından ötürü ya do ru insanlara güvensizlikte beslersem?

Bu o insanlara haksızlık de il midir?

3 de il 30 defa da hayal kırıklı ına u rasam yine de karşıma çıkan insanın inş.iyi insan oldu u umudunu taşırım içimde...

Elbetteki ihtiyatı elden bırakmamak lazım ama bunun belli sınırları oldu unu düşünüyorum,bu sınırları aşmamakta lazım gelir...

Mesela bir hediyeleşme zinciri oluşturduk ve arkadaşlar adreslerini vermek durumundalar ayrıca teheccüd için cep nolarını...

Bu portaldan-inş.olmaz da-bir kişinin bunu istismar etmesi di er 9 kişinin böyle bir güzellikten mahrum kalmasına sebep midir?

Hira

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Çok güzel noktalar yakalamışsın HArun.İçinde dokuz dost bulunan bir gemiyi içlerinde bulunan bir cani yüzünden batırmak akıllıca degil. Ama her sakallıyı dede sana toplumuz vesselam, dolayısı ile özellikle dini forumlarda yazan herkese karşı ister istemez farklı hisler besliyor onu yüceltiyoruz. Sonra aykırı birşey gördügümüzde hiç kendimizde suç aramıyor, hemen karşımızdakine etiketi yapıştırıyoruz ve onun yanlışını tüm topluma mal edip, hepsini siliyoruz.

BU konuyu niye açtım onu da bilmiyorum.

Sanal Alem bizlere verilmiş olan nimet mi, külfet mi?

Acaba ahirzamana çıkacagı haber verilen deccallerden biri mi ?

"Sınır" dan bahsetmişsin . Önemli olan o galiba ..

Nasıl bir sınır sence ?

huzurumsun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
sanal alem garip bir alem keşke bu aleme hiç girmeseydim dedigim çok zaman olmustur. ?(

Hasbi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Ne tarafa çekersen o tarafa uzayan Garip bir alem..

Bizde bu alemin misafirleri..

Yolculu un sonu belli ...

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Bence Sanal Alem ..

Gerilim Filmi Gibi Bi sürü şey Dönüyor..

Ama Şu Bir Gercek Çok martlak bir Alem .. :D

Üst Alt