Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

siyah-yildizlar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Sınır fazla duygusallı a kapılmamaktır diye düşünüyorum...

Sadece Allah için varolmak buralardaa...

Gayemiz,gayretimiz gayretlerimiz hep buı yönde olmalı...

Dostlarımız bize bizi öven de il de Allah'ı hatırlatanlar olmalı...

Sizinle her sohbeti Allah olmalıdır...

Ne zaman ki kişiselleşti,biliniz ki nefis devreye girer diye düşünüyorum...

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Orjinal Yazarı PasHa
Bence Sanal Alem ..

Gerilim Filmi Gibi Bi sürü şey Dönüyor..

Ama Şu Bir Gercek Çok martlak bir Alem .. :D

ilahi pasha hiç gülecegim yoktu =)

sanal aleme nedense çok güveniyorum..

herkesi kendim gibi sanmaktan ileri geliyor..

herşey dogrudan ibaret sanarım..

büyük darbe yememe ragmen aynı hislerim devam ediyor..

ne darbesi dediginizi duyar gibiyim..

boşverin...!

Hira

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Orjinal Yazarı ExELaNcE

büyük darbe yememe ragmen aynı hislerim devam ediyor..

ne darbesi dediginizi duyar gibiyim..

boşverin...!

"Sanal Alem darbeleri " adı altında bir konu açsak Exelance, emin ol herkesin anlatacagı bir darbesi muhakkak vardır. Ve dedigin gibi "boşver" meli mi gerçekten acaba ? Zira yaşadıgımız her darbe belki başkaları için ders olabilecek bir tecrübe olabilir mi dersin.

Pashanın dedigi gibi gerilim gibi ama matrak bir alem cidden:)

Siyah çok güzel dile getirmiş söylemek istedigimi sanal hakkında ;

"Ne zaman ki kişiselleşti,biliniz ki nefis girer devreye "

Ş

ŞEVVAL

Guest
sanal alem sanki ayrı bir dünya gerçekle alakası olmayan..insanı kendine öyle bir ba lıyo ki kopamıyosun..bende bazen keşke hiç tanımasaydım diyorum ama şuanda sanalsız bir hayat düşünemiyorum sanki hayatımda herşey ondan ibaretmiş gibi..birde sanal alemde bende bir çok darbe aldım ve hala daha bir çok olay yaşamaktayım insanlara bazen güvenmesemde ..kişil imden dolayı herkese çok çabuk inanıyor yada inanmak istiyorum...burada herkese çok güveniyorum..çevremdekiler fazla kapılmamamı söyleselerde yinede olmuyo ..sonuçta düşünüyorumda burada belki yalan söyleyen,dürüst olmayan bir çok insan var ama bide aksine do ru söleyen ve güvenece imiz insanlarda fazlasıyla mevcut..ALLAH BİZİ BURADA DOĞRU İNSANLARLA KARŞILAŞTIRSIN VE KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN DİYORUM..

siyah-yildizlar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Evet sanal alem enteresan

şair olmayanlar bile rumuzlarının altına Şair diye yazabiliyorlar :)

Sen de mi şair oldun be.......... pardon Şevval kardeşim

keremm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Galatasaray
ya kardeşler nedir bu alem işi.herkes bir alemdir tutturmuş gidiyor.bu alemler sizin olsun ben öteki alemi istiyorum.hatta geçen gün bir siyasi parti şunu yazmıştı "yıkın bu kühne düzeni biz başka alem isteriz." :p

blue

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
...ÖNEMLİ OLAN ARAÇLARA (TV-PC VE MAKAM) SEVDALANMADAN AMAÇLARA HİZMET ETMEKTİR...

HİZMET Kİ...HİZMET ETTİĞİN SİSTEMİN EMİRLERİ OLAN ZAMAN VE MADDİ İSRAFTAN UZAK OLMALIDIR...!

ZAMAN DA ÖLÇÜYÜ AŞAN-İBADETLERİ GECİKTİREN-SEKTEYE UĞRATILDIĞI ZAMAN ...,AMACIN DIŞINA ÇIKILDIĞI ZAMAN FAYDA UMARKEN ZARAR EDENLERDEN OLURUZ...

HEP FAYDALI...DAİM BEKA FAYDALI...

EK OLARAK...OKUYUN...

KONUYU AÇMADAN SÖRF ESNASINDA TEVAFUK ETTİ KONULAR EŞLEŞTİ VE EKLİYORUM...LİNK...!?

http://www.mucadele.com/mucadele/yonetim/index.htm

AMAÇ-ARAÇ-DETAY...BU ÜÇ TEMA ÇOK ÖNEMLİ...!

SANAL ALEMDE - REEL ALEMDE GÜVEN ÖNEMLİDİR...

TEK TARAFLI PLATONİK BİR SEVDA DEĞİLDİR...SONU OLMAYAN BEKLENTİLERDEN DEĞİLDİR...

GÜVEN BEKLEYEN KİŞİ KENDİSİ GAYRİ DİNİ VE DİNİN BELİRLEDİĞİ VE ÖZÜ OLANIN DIŞINA ÇIKIP GAYRİ AHLAKİ TUTUM VE DAVRANIŞLARA,SÖYLEMLERE BÜRÜNÜRSE GÜVENİLİR OLMAKTAN ÇIKAR...

YANLIŞI TESPİT VE İDRAK EDİP...ÖZÜ GÜZELE DÖNENE DEK...!

KARDEŞİNDE OLMAYANI ONA MAL ETMEK...İFTİRADIR...

ÖNCE KENDİNİZ GÜZEL OLUN SONRA KARŞINIZDAKİNE MANA BULUN...!

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Sanal alem harika bir alem.Fazlasıya cezbedici.Küçük bir kutuyla dünya elinizin altında.İsteyen kenarından geçer,isteyen dibe dalar.Ama gaye çok önemli.Bir şekilde bu alemde gerçek alem gibi iyisi ve kötüsü var,yalanı dolanı var,güzeli çirkini var,günahı ve sevabı...Yer farklı ve olabildi ince özgür.Sadece derine dalarken vurgun yenilebilece inide unutmamak gerekir.Kontrolü elden bırakmamak gerek.Bu alemi seviyorum,habibemsini seviyorum ve sizleri...

Üst Alt