Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
H

hayrunisa

Guest
amacını unutup sanal alemin içne dalıp nefsine zulmediyorsa kişi vay onun haline...

amaç ALLAH RIZASI İSE ki bunun farkında ise sanal alem kafirlere vurulan en büyük darbedir.

ama öyle olaylar yaşadım ki su saçma dünyada ve artık dayanabilecek sabrım varmı onuda bilmiyorum sogudummm .

ben MÜSLÜMANIM diye geçinen bizler acaba gerçekten BUNA UYGUN MU HARAKET ediyoruz.

evet kabuk nefsimiz ve şeytan hep peşimizde. mücadelemiz hep onlarla sürüp gidecek. ama nefse uyup MÜSLÜMAN müslüman kardesligini zedelermi?

su anda dünyanın her yerinde müslüman zulüm altında hep ah vahh dedik. ama YALANNNNNNN

aslında hiçde umurumuzda degildi. hiç birimizin . eger gerçektem üzülmüş olsaydık

yedigimiz ekmek bogazımızda kalır içtigimiz su bize acı gelirdi. ama hangimize içtigimiz su acı GELDI. varsa buyursun söylesin.

sanal alemmm.. biz gerçekte bile birbizimizi kandırmaya adamışken kendimizi nasıl olurda sanalda BUNU YAPMAYIZ.

BEN ISLAMI SITELERE ILK UYE OLURKEN HEP KENDIM OLDUM. FARKLI BIR KISILIK YADA BIR DURUM GOSTERMEDIM. CUNKU O KADAR SITE GORDUMKI

ALLAH DUSMANI ISLAM DUSMANI DAHAA NICEE.. ORALARDA HEP FARKLI DAVRANDIM. HRISTYANMIS GIBI DAVRANIP HRISTYANLARA LAF ANLATMAYA KAFALARINI KARISTIRMAYA CALISTIM.

ISLAMI SITELERE UYE OLURKEN HEP GUVEN VERIP GUVEN ALMAYI ISTEDIM UMDUM. ONUN ICIN SITEDE HIC AYRIM YAPMADAN HERKESI KARDESIM BILDIM. SONSUZ GUVENDIM. CUNKU

BIR INANCIMIZ VARDI BIR DINIMIZ ALLAH ICIN YURUTULECEK BIR DAVAMIZ VARDI. BUNU DUSUNDUM

ALLAHSIZLARA KARSI BENIMLE SAVASACAK KARDESLER ARADIM. COKKKKK SEYMII ISTEDIMM ;(

AMA GORDUM KI YANILMISIM. YOK ALLAH ICIN ONUN ICIN BENIMLE OLUP SU APTALLARA CEVAP VERECEK NE BIR KARDES NE BIR DOST VARR

AMA BEN ISLAMI SITELRDEKI KISILERE GUVENMEK ISTEDIM. NEDENN HERKES KENDISI DEGIL. HEPINIZ BENI TANIYORSUNUZ. HANGINIZE FARKLI FARKLI BILGI VERDIM. HEPINIZ KONUSUN BENIMLE ILGILI. FARKLI FARKLI MI ANLATTIM.

KARSIMDAN DA BUNU BEKLEDIM. EVET HATA YAPTIMMMM.

AMAAAAAAA ........... OGRENDIM.. KIMSEYE GUVENMEMEYIIIIIIII..

eger birbirimize güvenİmi olamyacaksa birbirimizi kandırıyorsak ozaman ISLAMI SITELERIN ISLAMI FORUMLARIN ISLAMI YAZILARIN HICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC ONEMI YOK BENIM ICIN.

DINIM KARDESLIK DINI DEGILMIYDI.

MUSLUMANIN MUSLUMAN KARDESINI KANDIRMASI YASAK DEGILMIYDI.........

NERDEEEE ...

HADI HEPINIZ SITEYI OKUYUN YAZILARI OKUYUN. BAKIN HADISLEREE AYETLEREE.....

NE ANLATILIYORR ...

BIZ NEDEN BURDAYIZ. NE ICIN UGRASIYORUZ....

BEN BURDA YALAN SOYLEYIP MUSLUMAN KARDESIMI KANDIRACAGIMA GIDERIM KAFIRLERIN SITESINE ONLAR GIBI DAVRANIP ONLARI KENDIME UYDURURUM .

EN AZINDAN SOYLEDIGIM YALANLAR BIR ISE YARAR.

BEN BIR SEY YAPMAK ISTEDIM. ZAMANIMI HEP BURAYA HARCADIM. ZAMAN ISRAFIMI YAPTIM ? EVET YAPTIMMMMM

YA BEN BIRSEYLER OGRENIRIM YADA ALLAH ICIN BIR KARDESIME BEN YARDIM EDERIM.

AMA GORDUM KI....

BEN MUSLUMANIM DEYIP INSANLARI KANDIRAN MUSLUMANLAR VARMIS. MISSSSSSSSS

MUSLUMANMIDIR BU KISILER .. HIC SANMIYORUM.
müslümanı kandıran müslümanmıdır. KARDES KARDESIMI KANDIRIYOR ARTIK

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Bu alemde ve gerçekte hiç farketmez
yalan diyen kendini kandırır
sanki burada yalan konuşunca günah yazılmıyor mu bize?
Allah rızasını gözeten de mutlak sevabını alacaktır

insanlar ancak bizim söyledigimiz kadarını biliyor hayatımızla ilgili
o sınırları iyi belirlemek lazım sonra pişman olmamak adına
o sınırlar bizim güvencemiz olmalı her duruma karşı

herzaman aklımızda olması gereken şey BEŞER ŞAŞAR olmalı
biz kendimiz bile bazen hayatta yapmam dedigimiz şeyleri yapıyoruz
öyle ise ne çok güvenecez nede güvensiz olacaz hayata karsı ister sanal ister reel

sanal alem hayat gibi bir alem

blue

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
KİMLER GELDİ GEÇTİ...
2001 'DEN BERİ...
BU SANAL ALEMİN GİRDAPLARINDA,
YOKUŞLARINDA,
ÇIKMAZ SOKAKLARINDA...
DEĞİŞİK PORTALLARDA...
KLAVYELER ARASI GÜVEN BAĞIMIZ VARDI,
SANALDAKİ VEFADAN GERİYE ESEN YELLER KALDI...
ABLALAR,ABİLER,KARDEŞLER...
ÇOĞU KAYBOLDU GİTTİ BİRER BİRER...

CNYD...ilham geldi :D
:( =)

Hira

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Blue, aramıza yeni nickinle hoşgeldin.

Hadi gel , yeni nickinle anlaşma yapalım seninle. Tüm eskiye perde çekelim. Sende çek perde..

Sana gül uzatıyorum kardeşim bir güvercin ayagında

kabul et sende, aramıza gel yine :)

blue

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Orjinal Yazarı Hira
Blue, aramıza yeni nickinle hoşgeldin.

Hadi gel , yeni nickinle anlaşma yapalım seninle. Tüm eskiye perde çekelim. Sende çek perde..

Sana gül uzatıyorum kardeşim bir güvercin ayagında

kabul et sende, aramıza gel yine :)
...tabii ki çok güzel ...peki cüneyd-i dostum ne olacak...vefasızlık olacak eski nickiye... ?(;( =)

Hira

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Blue, şu en sondaki sımıle gıcık oluyorum demiş miydim :)

Cüneyd-i nickini bende seviyorum. Ama cüneydi' ye has, Cüneydinin bazı çıkışları vardı hoş göremedigim. Ama karar verdim ki oldugu gibi kabul etmek lazım herkesi ve herşeyi.

Velhasılı Cüneyd-i ile de kabulümüzsün ablası. Ama seninle öncesinde konuşmamız gereken çok şey var, akşam müsait olabildigim bir an arayacagım seni inşaAllah.

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Bence sanal alem Temiz arkadaşların oldu u zaman insana terapi gibi geliyor, yüz yüze söylemeye çekindi in sıkıntılarını paylaşıyorsun, ne biliyim, belki çekingen bir insansındır ama burada rahatça anlatma imkanın oluyor...

Ama do ru olmak çok önemli.

Hadis-i Şerif: Bizi aldatan bizden de ildir.

x_usta

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Bu snal alem dediginiz şey de ben biraz yeniyim fazla bir şey bilmiyorum .
Bana göre her şey kadar gerçek neden sanal denir hiç bilmem.Sonuçta burdaki herşey akıl ürünü hatta gerçek hayattakinden bile fazla akılcı bir ortam .

Ben bu siteyi tanımadan önce bu siber alemin faydadan cok zararı oldugunu düşünüyordum hatta inter net hattımı iptal etmeyi bile düşündüm ancak sonra sizinle tanıştım ve kendimi bu siteden bir türlü alamıyorum cok da faydalandım Allah razı olsun bu siteyi hazırlayan ve burdan bilgilerini paylaşan kardeşlerim den.

Birde bahsi geçen güven konusuna gelince ben şahıs olarak karşım dakine güvenmememi gerektirecek bir veri yoksa güvenirim .
Kesinlikle biri beni yanılttı diye başkalarınada güvenmemem gerektigini düşünmem .

Ama benim için önemli olan karşımdakinin bana güvenip güven medigidir.
Yani ben muhatabımın bu konuda en küçük bir tereddüt bile taşımasını istemem bu yüzden de teminet vermeden kim senin bana güvenmesini beklemem.
sitenizde başlatmış oldugunuz hediyeleşme ve teeccüt namazına kaldır ma konularına girmeme sebebim de size bu konuda her hangibi bir teminat verme imkanımın olmaması dır.
Dogrusu bu uygulamalarınızı hayretle karşılıyorum.

ALLAH yar ve yardımcımız olsun

Ş

ŞEVVAL

Guest
Orjinal Yazarı hayrunisa
amacını unutup sanal alemin içne dalıp nefsine zulmediyorsa kişi vay onun haline...

amaç ALLAH RIZASI İSE ki bunun farkında ise sanal alem kafirlere vurulan en büyük darbedir.

ama öyle olaylar yaşadım ki su saçma dünyada ve artık dayanabilecek sabrım varmı onuda bilmiyorum sogudummm .

ben MÜSLÜMANIM diye geçinen bizler acaba gerçekten BUNA UYGUN MU HARAKET ediyoruz.

evet kabuk nefsimiz ve şeytan hep peşimizde. mücadelemiz hep onlarla sürüp gidecek. ama nefse uyup MÜSLÜMAN müslüman kardesligini zedelermi?

su anda dünyanın her yerinde müslüman zulüm altında hep ah vahh dedik. ama YALANNNNNNN

aslında hiçde umurumuzda degildi. hiç birimizin . eger gerçektem üzülmüş olsaydık

yedigimiz ekmek bogazımızda kalır içtigimiz su bize acı gelirdi. ama hangimize içtigimiz su acı GELDI. varsa buyursun söylesin.

sanal alemmm.. biz gerçekte bile birbizimizi kandırmaya adamışken kendimizi nasıl olurda sanalda BUNU YAPMAYIZ.

BEN ISLAMI SITELERE ILK UYE OLURKEN HEP KENDIM OLDUM. FARKLI BIR KISILIK YADA BIR DURUM GOSTERMEDIM. CUNKU O KADAR SITE GORDUMKI

ALLAH DUSMANI ISLAM DUSMANI DAHAA NICEE.. ORALARDA HEP FARKLI DAVRANDIM. HRISTYANMIS GIBI DAVRANIP HRISTYANLARA LAF ANLATMAYA KAFALARINI KARISTIRMAYA CALISTIM.

ISLAMI SITELERE UYE OLURKEN HEP GUVEN VERIP GUVEN ALMAYI ISTEDIM UMDUM. ONUN ICIN SITEDE HIC AYRIM YAPMADAN HERKESI KARDESIM BILDIM. SONSUZ GUVENDIM. CUNKU

BIR INANCIMIZ VARDI BIR DINIMIZ ALLAH ICIN YURUTULECEK BIR DAVAMIZ VARDI. BUNU DUSUNDUM

ALLAHSIZLARA KARSI BENIMLE SAVASACAK KARDESLER ARADIM. COKKKKK SEYMII ISTEDIMM ;(

AMA GORDUM KI YANILMISIM. YOK ALLAH ICIN ONUN ICIN BENIMLE OLUP SU APTALLARA CEVAP VERECEK NE BIR KARDES NE BIR DOST VARR

AMA BEN ISLAMI SITELRDEKI KISILERE GUVENMEK ISTEDIM. NEDENN HERKES KENDISI DEGIL. HEPINIZ BENI TANIYORSUNUZ. HANGINIZE FARKLI FARKLI BILGI VERDIM. HEPINIZ KONUSUN BENIMLE ILGILI. FARKLI FARKLI MI ANLATTIM.

KARSIMDAN DA BUNU BEKLEDIM. EVET HATA YAPTIMMMM.

AMAAAAAAA ........... OGRENDIM.. KIMSEYE GUVENMEMEYIIIIIIII..

eger birbirimize güvenİmi olamyacaksa birbirimizi kandırıyorsak ozaman ISLAMI SITELERIN ISLAMI FORUMLARIN ISLAMI YAZILARIN HICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC ONEMI YOK BENIM ICIN.

DINIM KARDESLIK DINI DEGILMIYDI.

MUSLUMANIN MUSLUMAN KARDESINI KANDIRMASI YASAK DEGILMIYDI.........

NERDEEEE ...

HADI HEPINIZ SITEYI OKUYUN YAZILARI OKUYUN. BAKIN HADISLEREE AYETLEREE.....

NE ANLATILIYORR ...

BIZ NEDEN BURDAYIZ. NE ICIN UGRASIYORUZ....

BEN BURDA YALAN SOYLEYIP MUSLUMAN KARDESIMI KANDIRACAGIMA GIDERIM KAFIRLERIN SITESINE ONLAR GIBI DAVRANIP ONLARI KENDIME UYDURURUM .

EN AZINDAN SOYLEDIGIM YALANLAR BIR ISE YARAR.

BEN BIR SEY YAPMAK ISTEDIM. ZAMANIMI HEP BURAYA HARCADIM. ZAMAN ISRAFIMI YAPTIM ? EVET YAPTIMMMMM

YA BEN BIRSEYLER OGRENIRIM YADA ALLAH ICIN BIR KARDESIME BEN YARDIM EDERIM.

AMA GORDUM KI....

BEN MUSLUMANIM DEYIP INSANLARI KANDIRAN MUSLUMANLAR VARMIS. MISSSSSSSSS

MUSLUMANMIDIR BU KISILER .. HIC SANMIYORUM.
müslümanı kandıran müslümanmıdır. KARDES KARDESIMI KANDIRIYOR ARTIk
;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
abla öle bir yazmışsın ki yüre imin içi acıdı ya gerçekten çok haklısın bazı şeylerde bende yaşadım bunları ..ama malesef yazdıkların do ru ablam :(ne kadar acı bir durumdayız ya:( ;( ;( ;(

AskSairi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Fenerbahçe
sanal alem bir alem
hem nesem hem cilem

Üst Alt