Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

loreS

"ALLAH dE KaLBiM"

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Bazı dualar vardırki etkileri sadece dünyalık değil aynı zamanda ahiretede yöneliktir Bunlardan biri aşağıdaki duadır bu dua ile insan Allah tan c.c hem dünyalığını hemde ahretliğini isteyip iki dünyadada rahata kavuşabilir.Çünkü isteme usülü bilindikten sonra Allahın vermemesi söz konusu değildir.Zaten Allah vermek istemeseydi isteme dıugusu vermezdi.verecek ve vermek istiyorki istetiyor.Ebu Umame r.a. Resullullah sav ın şöyle buyurduğun u işittim demiştir;
" Abdestli olarak yatağına giren uykusu gelinceye kadar Allahı zikreden bir kimse uykusu anında veya gecenin bir vaktinde dünya ve ahiretin hayrına dair duayı yaparsa Allah ona mutlaka istediğini verir"(Tirmizi)
_Ey Rabbim Senden bildiğim ve bilmediğim hayrın hem çabuk hem geç olanını istiyorum Resulünün sav sana sığındığı şeyden bende Sana sığınıyorum Allahım benim için kaza ettiğin şeyin akıbetini doğru yola ulaştır.(İbn-u Mace dua 4)
Başka bir hadiste ise uykusunda korkan veya korkutulup uyananlara şu dua tavsiye edilmektedir.
" Allahümme inni eüzü bikelimatillahit-tammati min gadabihi ve ikabihi ve şerri ibadihi ve min hemezatiş-şeyatıyni ve en yahdurun"
alıntı

*zehra*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
38
Takım
Diğer
Allahümme inni eüzü bikelimatillahit-tammati min gadabihi ve ikabihi ve şerri ibadihi ve min hemezatiş-şeyatıyni ve en yahdurun
allah cc razı olsun lores faydalı paylaşım..

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Paylaşım için Allah c.c. razı olsun kardeşim.Ellerine ve yüreğine sağlık.
Selam ve dua ile..

AtiLLA*

اتيلا

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
Ellerinize sağlık..

loreS

"ALLAH dE KaLBiM"

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Ecmain..Gözlerinize sağlık ..

semerkand

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Diğer
Allahümme inni eüzü bikelimatillahit-tammati min gadabihi ve ikabihi ve şerri ibadihi ve min hemezatiş-şeyatıyni ve en yahdurun"

Allah razı olsun kurban

islambol

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
Emeğine sağlık Allah cc razı olsun.

seylan_54

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,393
Ebu Umame r.a. Resullullah sav ın şöyle buyurduğunu işittim demiştir;
" Abdestli olarak yatağına giren uykusu gelinceye kadar Allahı zikreden bir kimse uykusu anında veya gecenin bir vaktinde dünya ve ahiretin hayrına dair duayı yaparsa Allah ona mutlaka istediğini verir"(Tirmizi)

Allah razı olsun..

Üst Alt