Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

DeryaSevde

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1

Abla Kardeş Sevgisi

Sevgi, sözlüklerde insanı bir şeye ya da bir kimseye karşı yakın ilgi ve bağlılık göstermeye yönelten duygu olarak tanımlanırsa da, bu tanımın yetersiz ve yüzeysel olduğunu söyleyen birçok yazar, sevginin tam anlamıyla tanımlanamayacağını düşünmektedir.

Sevgi denildiğinde genellikle akla ilk önce, iki karşı cins arasındaki duygusal çekim gelmekteyse de, aslında Sevgi, yöneldiği hedefe (Sevgiliye duyulan sevgi, Allah sevgisi, vatan sevgisi, ebeveyne duyulan sevgi, çocuğa duyulan sevgi vs.) ve biçimlerine bağlı olarak büyük bir çeşitlilik göstermektedir. Şefkat, merhamet ve fedakarlık sevginin farklı kılıklardaki yansımalarıdır.

Ahiretime Duamsın

***AHİRETİME DUAM'SIN***

Aldığı Beğeniler
1,783
Takım
Galatasaray
sözlerine sağlık DeryaSevde ablacım güzel bir konu sunmuşsun bizlere Allah razı olsun benimde ablam ben küçükken beni hep kucağından indirmemiş beni hep sırtında taşımız Allah razı olsun ablamdan ve tüm ablalardan Rabbim sevgimizi azaltma çoğalt Ya Rasulallah...

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
Sevgiye dair kısa ve öz bir yazı olmuş....Teşekkürler...
benide duygulandırdı :agla: evde tek kaldım ne ablam nede kardeşlerim yoklar:agla: bu yazıyı okuyunca daha kötü oldum :agla: kardeşime çok aşırı düşkünüm güçüm yetse yine taşırdım :) ama şimdi roller deiğiyo :laugh:

Üst Alt