Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Avcı.

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5,762
zamanın bırınde bır genc,ıslamı gıyıme rıayet etmeyen bırıyle evlenmek ısterken annesı ıse kapalı tesetture uyan bırı ıle evlenmesını ıstıyordu.annenın tum ısrarlarına ragmen genc kararından vazgecmıyordu.dının gereklerını yerıne getıren annesı,evın kapısının onune bırı kabuklu dıgerıde kabugu soyulmus ıkı muz koyar.aksama kadar bu muzları kapının onunde bekletır.

Aksam oglu geldıgınde bu ıkı muzdan bırını secmesını ıster.tabıkı oglu kabuklu muzu tercıh etmıstır.çunku açık olankurtlanmıstır,bozulmuştur.annesıde" ıste evladım acık olan bayan bu ornektekı gıbıdır.o ıstemesede bozulmaya başlar zamanla " genc bu olayı yasadıktan sonra kapalı bır bayanla evlenmeye karar verır.,(çevremize bakarsak yaratılan herşeyin fıtratında örtünmek vardır,örtünmek,korunma ihtiyacı duymak yaratılan herşeyin fıtratından gelen bir gerçeklik...)​

seylan_54

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,393
Anlamlı paylaşımınız için teşekkürler.

Allah razı olsun..

Ehlen

Ehlen Ve Sehlen

Aldığı Beğeniler
1,931
Takım
Beşiktaş
Çok Güzel ßir Hikaye ALLAH Razı Olsun Furkan Abemmm....:)

ATA

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
tabi her açığıda kurtlanmış görmemek gerek

Yoriyos

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Galatasaray
demekki herkesin anlayabileceği tipte bir örnek var mutlaka :)

Never Give Up

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
381
İnsanları yargılamak ne kadar kötü… Burada aslında gizli bir kibir var.. Evet başörtüsü Allah’ın bir emri ama bunu yaptığın için başkalarını aşağılamak kibirlenmek de nedir? İnsan çürük muza nasıl benzetilir? Buna kimsenin hakkı yoktur..

İnsanları yargılamayın ki sizde yargılanmayasınız..
Hiç kimse günahsız değildir, sen günahsız mısın da başkalarının günahını araştıracaksın?

Sizin için duam odur ki başınızı kapatır mısınız kapatmaz mısınız ben karışamam ama gönlünüzü sevgi merhamete açın..

Dini şekle indirgemeyin, bu dine çok zarar verir.. Bu Allah’ın emridir, bu ayrı.. Allah’ın emirleri üzerinden insanlarım birbirini yargılaması ayrıdır..
İnsanlara hesap soracak Allah’tır siz değilsiniz.. Başını kapatöayan kızlara yapılan bu tavrı yanlış buluyorum. Zamanında başını kapatanlara o eğitim hakkı elinden alınanlara zorbaların yaptıklarından ne farkı var ki bunun?

Kusura bakmayın da iyi şeyler böyle anlatılmaz. Kötü niyetli olmasınızda yöntem çok yanlış..

Üst Alt