Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Ahiretime Duamsın

***AHİRETİME DUAM'SIN***

Aldığı Beğeniler
1,783
Takım
Galatasaray
[GLOW=skyblue]selamün aleyküm arkadaşlar gerçekten çok güzel bir site tüm emeği geçenlerden Mevlam razı olsun.Ben mehmetalisoker'in kuzeniyim arkadaşlar mehmetalisoker kardeşim üç gün önce trafik kazası geçirdi üç günden beri komada durumu ağır doktorlar elimizden geleni yaptık diyor gerisi Allah'a kalmış diyorlar sizden istegim kardeşimize dua edelim Rabbim yapılan duaları kabul eder inşallah birde görevlilerden ricam bu konuyu her zaman güncelleyebilir misiniz? izin veririseniz eger mehmetalisoker kardeşimiz iğlesene kadar onun yerine ben hayırlı paylaşımlar sunmak yorum yapmak istiyorum eger izin verirseniz tabi lütfen kardeşler çok dua edelim mehmetalisoker kardeşimize

ALLAH'IN SELAMI ÜZERİNİZE OLSUN
[/GLOW]

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
vealeykum selam..

RABBIM acil şifalar göndersin...bu geçirdiği kazayı ona makamlara keffaret kılsın...ona ve tüm hastalara MEVLAM şifalar göndersin...

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
inanın çok üzüldüm RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN

SİZE ACİZANE TAVSİYEM ACİLEN KARDEŞİMİZE ADAKLI KURBAN KESİN ÖLMÜYECEK HASTAYI AYA KALDIRIYOR..

ADAKLI KURBAN ŞÖYLE KURBAN EYER FARAZA 300 MİLYONSA 300 MİLYONDA ÜZERİNE KOYUYORSUNUZ..

BİR YURDA VERİN ORDA 61 PARÇAYA BöLÜNÜYOR VE HER PARÇAYA SADAKA KONUYOR TAELBELERE VERİLİYOR

ONLARDA ALDIK KABUL ETTİK DEYİP KAZANA ATIYORLAR VE KAYNAYAN KAZANDAN YİYORLAR VE HATİM DUA YAPIYORLAR

VE BİİZNİLLAH İİLEŞİYOR....

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
Rabbim acil şifa versin en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah ...
:(
Dualarımızda olur kardeşimizi büyüklerin duası olsun inşallah

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
Rabbim acil şifa versin inşallah..

bypolat

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
Rabbim ail şifalar versin kardeşimize.RABBİM YAR YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH...

yasemin71

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
Allah acil şifalar versin kardeşim gelişmelerden bizi de haberdar edersin inşaALLAH

hilalumut

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Fenerbahçe
Rabbim acil şifa versin bir an önce sağlığına kavuşur inşallah...

Ahiretime Duamsın

***AHİRETİME DUAM'SIN***

Aldığı Beğeniler
1,783
Takım
Galatasaray
selamün aleyküm arkadaşlar Rabbim hepinizden razı olsun inşallah iyileşir.Adak konusuna gelince dün iki tane kesti babası önceden bir tane adağı var mıştı kesmemişler iki tane kesti fakirlere dağıttı inşallah elimden geldiğince haberdar edeceğim sizleri selametle

Üst Alt