Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
Mümin doğruluktan şaşmaz kardeşim..
Her güçlüğün içinden Rabbim mutlak çıkaracaktır sizi..

Rahmetli babam yalana önce sen inan sonra söyle, şahit istenirse eğer, şahidin ölmüş kişi olsun..
Ama unutmaki yalan söyleyerek bu dünyadan kurtulursun belki, ya hesap gününde yalancılardan yazılmak var, serde unutma iyi düşün.. bize bu şekilde tavsiyede bulunurdu..

iSRA…

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
43
@fadikhatun, çok haklı bir tavsiye babanızın size bıraktığı kıymetli miras olan doğruluk. Güzel söz güzel tavsiye diye buna derim ben ağzınıza sağlık.umarım kimse ihtiyaç duymaz. Benimde kırmızı çizgim yalan. Karşılaşılınca güveni tamamen alt üst etmeye yetiyor…

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
@fadikhatun, çok haklı bir tavsiye babanızın size bıraktığı kıymetli miras olan doğruluk. Güzel söz güzel tavsiye diye buna derim ben ağzınıza sağlık.umarım kimse ihtiyaç duymaz. Benimde kırmızı çizgim yalan. Karşılaşılınca güveni tamamen alt üst etmeye yetiyor…
Teşekkür ederim kardeşim Rabbim razı hoşnut olsun sizden..
Güven bir giderse, birdaha geri gelmiyor..kırgınlık yanında kalıyor..
Rabbim iyi insanlar çıkarsın karsiniza, sizin sevginize güveninize layık olanlar olsun..

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
Doğru diyosunuzda bazen gerekiyor. Bazen doğrular insanları mutlu etmiyor. Mesela bizim sekreterin kocaman burnu vardı. Ölümle burun buruna gelse ölümsüz olurdu. O derece yani ???? Gitti burnunu yaptırdı mutlu mesut işe geldi. Burnum nasıl olmuş diye sordu. Aslında hiçte güzel olmamış ama şimdi ben buna nasıl böyle deyim ???????? berbat olmuş eski hali daha iyiydi desem üzülecek kırılacak falan. Mecburen güzel olmuş dedim ????

Buna benzer bir sürü örnek var. Mesela önemli bir toplantiya geç kaldın.. Geç kaldım uyanamadim desen kırmızı listeye alinacaksin. Ama trafik vardi desen herkes razı olacak ????

Mesela abimle teyzemin kocasının arası bozuk. Birbirlerini atıp tutuyorlar???? Abim geçen bana sordu: ne dedi enişte diye.. dediklerini desem sıkıntı.. hiç bir şey demedi diye yalan konuştum ????
Yani hayatın içinde bazen gerekiyor.

Üst Alt