Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

buket

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
arkadaşlar benim acil yardıma ihtiyacım var. pc yi her açtı ımda kasadan acayip sesler geliyo ve 15-20 dakika sonra ekran donuyo. kasadan kapatıyorum bir iki saat sonra açtı ımda tekrar aynısı oluyo kasayı açtım fanı temizledim ama olmadı ne yapmalıyım??? ?(
ya ben pc siz ne yaparım ;(

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
bence en iyisi pc den anlayan birine basvur acaba simdi snaa nasil anlatsam türkce kelimelerini bilmioyrum kesin pervanede yada festplatte bunun türkcesi neya yani ana hafiza yeri ya doludur yada bi ariza vardir

M

maussema

Guest
kızzzzzzzzzzz sana dedım demı kesın formatlaman gerekıyordur dıye
benım de gerekıyormus ama yapmadım cunku bılmıyorm :D

Ş

ŞEVVAL

Guest
kardeşim senin pc hastalanmış sanırım :(acil tedaviye ihtiyacı varki tek yoluda tek ilacıda formattır..fakat format atmayı bilmiyorum ve sende e er acemiysen pc işlerinde sakın kendin atma bide habibemsin abla formatın nasıl yapıldı ını anlatmıştı ben bir bulayım hangi konuda bulup sana kopyalayayım..

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
habibemsin abla yazmısti biryerlere format nasıl atılır diye ama nerede bilmiyorum onu bulursanız bi bakın bakalım yapabilirmisiniz
Allah yardımcınız olsun

M

maussema

Guest
bakk benı dınlemedın ama herkeşler benım dedıgımde hem fıkır eeeeee aklın yolu bırdır demısler hadı sana kolay gelsın bakalım yapabılecen mı :D

buket

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
ya ben msn ikide bir ba lantıyı kesiyo diye bir tamirci!!! X( ça ırdım zaten. ondan sonra bu hale geldi. X(
haklısın maussemacım dedi in çıktı ve işin kötü yanı bende bilmiyorum :(
denize düşen yılana sarılırmış hesabı gene benim pc uzmanının :( eline düşecek gibi, eh napalım ya hep ya hiç diyecez artık ?(
dönemezsem bilinki benim pc rahmetli oldu :baby: e artıkın bi hatim kampanyası başlatırsınız dimi :O
bana ve pc me dua edin OK!!! ;( ;( ;(

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Ses geliyorsa ya virus var format istiyor veya pervanesi düzenli calismiyordur..
her iki sorunuda yasamistim
ilk defasidna ses geldiginde virus vardi ve dedigin gibi sürekli donuyordu kapatiyordum yine aynisi oluyordu format attim kurtuldum
bir defasinda ise yine ses geliyordu bu defasinda ise kücük pervanesi düzenli calismiyormus
yani bazen duruyor bazen calisiyordu ve ses yapiyor isiniyor kendiliginden kapaniyordu
sen ilk önce pcni tedavi etmeye format atmaktan basla
aslinda bunu ben bir zaman yazmistim sanirim günes üyemize yazmistim ama sanirim tasinma esnasinda o mesaj eski serverde kalmis ve bulamadim
kisaca tekrar anlatayim
bilgisyarin kendine ayit cd si vardir onu takarsiniz ve klavye üzerinde tuslara basarak calistirin..
Cd üzerine calisinca kendisi islemi yapmaya baslar ve sürekli sana sorular gelir
sende okuyarak herseyi silme secenegini kullanirsin..

Üst Alt