Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Mrb herkese.Ben bayadır yazamıyorum.Bilgi eksikliğim bundan dolayı.Sorun şu resim yükleyemiyorum.İmage çalışmıyor sanırım.Sizde de öylemi.Başka bir yol var mı yardımcı olursanız sevinirim.Konu açmalıyım.Tşkler.

[KaYRa]

İslam Güzel Ahlaktır...

Aldığı Beğeniler
11
Takım
Fenerbahçe
Resim upload siteleri var ordan yükleyebilyorsun

hakan55

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
11
Takım
Fenerbahçe
BURADAN

Resimleri upload ediyorsunuz. Sonra forumda resimleri eklemek için resim ekle butonuna upload adresini yazıp ekleyebilirsiniz.

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
İmage yani adresi açıyorum fakat orada bende GÖZAT bulunmuyor yok.Ne yapmalıyım.Bu sorun bendemi sadece.

ihda

Edep_Ya_Hu

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Galatasaray
sayfa açilir açilmaz upland a siz img kutucugunu işaretleyince ''paste img url here '' yazan yere resimin özellikler bölümündeki adresi kopyalayıp yapıştırın sonra host it diyosunuz çıkıyor inseALLAH
bende çok ugraştım bu yol ile denedim oldu
kolay gelsin

ihda

Edep_Ya_Hu

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Galatasaray
kardeşim sana farklı ve daha kolay bir yöntem daha resim ekle ye tıklıyosun çıkan kutucuga seçtigin resmin özelliklerine girip çıkan adresi kopyalıyosun http//: yi siliyorsun oluyor inseALLAH
imageshack girmeye gerek yok yani kolay gelsin

ERCAANNN

NUR-UN ALA NUR

Aldığı Beğeniler
2
İNTERNETTE HERHANGİ BİR RESİM ÜZERİNE GEL AMA RESMİ KAYDETMEDEN İNTERNET ÜZERİNDE RESİM ÜZERİNDE SAĞ TUŞ YAP,ÖZELLİKLERİ TIKLA VE URL GELECEK O ADRESİ KOPYALA RESİM EKLEyi tıkla ve http:// yazan yere kopyala slm

Üst Alt