Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

semerkand

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Diğer
r_4hqt36xsvisn5hyu47yh.jpg

Birbirine kırılan iki arkadaştan biri, uzun bir aradan sonra diğerinin kapısını çalar.

- Kim o? diye seslenir içerideki.

- Benim, der kapıyı çalan.

- Burada ikimize birlikte yer yok, diye cevap verir öbürü. Aradan uzunca bir zaman geçer. Yeni bir umutla tekrar çalar sevdiği arkadaşının kapısını.

- Kim o? diye sorar yine içerideki.

- SEN’İM, der bu defa ve kapı ardına kadar açılır. Hz. Mevlâna da: “Birisinin kalbinde taht kurmak, sevgisini kazanmak istiyorsanız, öylesine sevmelisiniz ki, benliğinizi bırakıp adeta o olmalısınız” diye anlatır hakiki muhabbeti. Evet! Uzun yaşamanın sırrı gönüllerde yaşamaktır
Birbirine kırılan iki arkadaştan biri, uzun bir aradan sonra diğerinin kapısını çalar.- Kim o? diye seslenir içerideki.- Benim, der kapıyı çalan.- Burada ikimize birlikte yer yok, diye cevap verir öbürü. Aradan uzunca bir zaman geçer. Yeni bir umutla tekrar çalar sevdiği arkadaşının kapısını.- Kim o? diye sorar yine içerideki.- SEN’İM, der bu defa ve kapı ardına kadar açılır. Hz. Mevlâna da: “Birisinin kalbinde taht kurmak, sevgisini kazanmak istiyorsanız, öylesine sevmelisiniz ki, benliğinizi bırakıp adeta o olmalısınız” diye anlatır hakiki muhabbeti. Evet! Uzun yaşamanın sırrı gönüllerde yaşamaktır.

_Kalpden_

loreS

"ALLAH dE KaLBiM"

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Rahman razı olsun..

Berrak_Su

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
44
Takım
Galatasaray
daha önce okumustum cok guzel ALLAH razı olsun..

Üst Alt