Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
Allah'ım! Sen'den diliyor ve dileniyoruz: Gözlerimize yaş ver ve bizi ağlat! Merhamet etmen için. Sen'den uzak kalış hasretini duyamayışımıza ağlat! Gönlün şâk şâk oluşuna, ağyar ateşine yanışına, öyle ağlat ki, sîneler kebâp olsun; ondan bir bir feryat çıksın, meleği ve feleği velveleye versin.

Beni de ağlat; gece kadar karanlık ruhuma şefkat et de ağlat! Ağlamalarıma dahi ağlamam lâzım geldiği için ağlat! Bükülmüş şu kaddime, solgun ve ölgün rengime, burulmuş boynuma ve kırık kalbime merhamet et de ağlat! Şu en sâkin anda, sızlanışlara cevap verdiğin dakikalarda, kapkara gönlümle değil, senden başkasına secde etmeyen başımla sana dönüyor, titreyen dudaklarımla ağlatmanı diliyorum.

Heyhât ki "merhamet merhamet" diyeceğim an, bir hâil gibi günahlarım karşıma dikiliyor ve içimde yığın yığın burkuntu meydana getiriyor. Allah'ım! Benim uzaklığım itibariyle değil, Sen'in yakınlığın hürmetine kalbime rikkat ver ve öyle ağlat ki, kendimi kaybedeyim, yolunda ar ve haysiyetten geçeyim, tâ "Bu delidir" desinler...

"Gidip boynumda zincir ile ol Ravza-ı Pâk'a, o denlü ağlayayım ben ki, görenler hep beni dîvâne sansın."

Ola ki, düşen damlalardan bir tanesi aşkına düşmüş olur; işte o, benim için ummanlara bedeldir. Şehit kanı kadar aziz gözyaşları içinde nefesim kesilirken varlık sırrını bana duyur! Şu kararsız gönlümü doyur! Hicabımdan yüzümü saklamaya çalışayım. Habibine görünmek istemeyeyim. Pişdarım ve âli Rehberimden kaçayım. Sonra bir âli dîvân kurulsun. Ben zülüfleri dağınık, hıçkırıkları gırtlağında düğümlenmiş, yüzü karaların uğramadığı o dîvâna çağrılayım "Lâ tüâhiznâ" kalkanıyla huzura varayım. Kirlerime göz yumup, "Bu da bizdendi" desinler; dilenciye bir mülk bağışlasınlar! Çöl yolcusunu sevindirip bir bulut ve bir meltemle imdadıma yetişsinler! Sevincimden orada yığılıp kalayım! Gözyaşlarım içinde boğulayım...!

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
Sonsuz mağfiret ve merhametine sığınıyoruz Rabbimin........
Bizi affetsin ve acısın bizlere.......

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Amin..Dularımızı kabul eyle allahım..

hakan_48

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Rabbim eger Senin merhametini yalnız salihlerin ümit etmesi gerekiyorsa bizler nereye gidelim bizler aciziz ama farkında degiliz sen bize bildir Sen af edicisin Afetmeyi seversin bizleride affeyle...
Dualarınıza bütün kalbimle AMİN.....

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
ALLAH im razı oldugun yolu

CENNET yolunu

KURAN yolunu

ISLAM yolunu

PEYGAMBERLERİNİN yolunu göster ..bizi o yol üzerinde sabit kıl !.. AMİN.

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
ALLAHIN AZABINI HATIRLATIYORUZ!
ÜZERİMİZDE KARA BULUTLAR DOLAŞIYOR...
BÜYÜK FELAKETLER KAPIMIZIN ÖNÜNDE SIRASINI BEKLİYOR...
GÖK...HOMURDANIYOR!
YER... AYAĞIMIZIN ALTINDAN KAYIYOR!
BİZLER İSE HALA GAFLET İÇERİSİNDEYİZ, UYKUDAYIZ... BOŞ ŞEYLERLE UĞRAŞIYORUZ.
Ey ihsânı çok olan Rabbim! Cefa içinde geçip giden ömre merhamet et.
Ey affetmeyi seven Rabbim! Bizi affeyle.
Ey yardım isteyenlerin yardımcısı! Bizi hidâyete çıkar.
Yâ Rabbî! Duâ ve yakarışlarımızda sana lâyık olmayan sözleri bilmeyerek söyleyip hatalarda bulunmuş isek, o kelimeleri sen ıslah et ve duamızı kabul buyur.Çünkü sözlerin hakimi ve sultanı ancak sensin...

siyahinci

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Diğer
AMİNN...Ey Rabbimiz, bize dünyada ve ahirette de hasene ver! [Bakara 201]
[Hasene, iyilik, güzellik, sıhhat ve afiyet içinde mutlu yaşamaktır.]
Rahmetini bizlerden esirgeme ya Rabb

Üst Alt