Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
AskSairi OK´dir sitenize ufakta oLsa göz atabiLdim, abimin biLgisayarinda oLuyor, benimkisi o siteyi acmiyor nedense $a$irdim.. ?(

in$aALLAH en kisa zamanda bu konuya ekLemeye caLi$acagim..

seLametLe

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Hoş bannerler.Tarzın çok güzel.Eline sağlık.

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
Evet AskSairi´ninde Site Banner ve Imzasi Bitti..
Ama Sitenin Banneri beni Bayagi ugra$tirdi, nasiL bir$ey oLsun diye cok dü$ündüm.. in$aALLAH begenirsiniz.

GüLe güLe kuLLanin =)

seLametLe..

SiTe BaNNeR:

asksairi8yv.jpg

iMZa:

asksairiimza5fb.jpg

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Kandamlasi bu calismalarini banada ögretsene..
kullandigin program photoshop demistin...
ama sadece photoshop indirmek yetmiyor herhalde öylemi?
bir defasinda indirdim hic bir seye yaramadi ?(

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
çok hoş bannerler..tebrik ederim sizi..

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
CaLi$maLarimi Adobe Photoshop 7.0 iLe yapiyorum..
Tabiiki EK PLug-In Lerimde var.. bu PLug-In meseLesine geLince ek DosyaLar oLuyor meseLa Ba$ka EffektLer Birde Degi$ik FontLarim var...
Ama bunLar oLmadan caLi$tigim zamanLarda oLdu, yeni ögrenenLer icin Tavsiyem iLk ba$ta internette cok sayida Photoshop dersLeri veren siteLer var, önce onLara göz atin ve TeknikLeri ögrenin.. kuLLanimini biLmeden pek bir $ey yapiLamiyor.. KuLLanimini/Hangi aLetLerin ne i$e yaradigini/efektLeri vs. bir cok $eyi ögrendikten sonrada Kendi hayaL gücünüzü kuLLanin.. Herkesin FarkLi bir StiLi vardir.. Ben Site icin yapmi$ oLdugum resimLerdeki gibi bir Tarz kuLLaniyorum .. insanin eLi nasiL aLi$iyorsa öyLe gidiyor.. Pek ögretiLecek bir $ey degiL maaLesef..
AZMIN SONU SELAMETTIR :)

Habibemsin abLa sana tavsiyem Kendine 2-3 Site buL ve dersLeri oku geneLde resimLi anLatimLar oLuyor icerinde onLara bakip caLi$maLar yap sonra sonra eLin aLi$ir kuLLanimi ögrendikten sonra..
Tabiiki iLk 6 ay fiLan caLi$maLar acemice oLur AMA zamanLa degi$ik pLug inLer de buLdukca gittikce güzeLLe$ir..

seLametLe..

*ExELaNcE saoLasin.. Seninkide yakinda geLecek in$aALLAH*

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Original von KanDamLaSi
CaLi$maLarimi Adobe Photoshop 7.0 iLe yapiyorum..
Tabiiki EK PLug-In Lerimde var.. bu PLug-In meseLesine geLince ek DosyaLar oLuyor meseLa Ba$ka EffektLer Birde Degi$ik FontLarim var...
Ama bunLar oLmadan caLi$tigim zamanLarda oLdu, yeni ögrenenLer icin Tavsiyem iLk ba$ta internette cok sayida Photoshop dersLeri veren siteLer var, önce onLara göz atin ve TeknikLeri ögrenin.. kuLLanimini biLmeden pek bir $ey yapiLamiyor.. KuLLanimini/Hangi aLetLerin ne i$e yaradigini/efektLeri vs. bir cok $eyi ögrendikten sonrada Kendi hayaL gücünüzü kuLLanin.. Herkesin FarkLi bir StiLi vardir.. Ben Site icin yapmi$ oLdugum resimLerdeki gibi bir Tarz kuLLaniyorum .. insanin eLi nasiL aLi$iyorsa öyLe gidiyor.. Pek ögretiLecek bir $ey degiL maaLesef..
AZMIN SONU SELAMETTIR :)

Habibemsin abLa sana tavsiyem Kendine 2-3 Site buL ve dersLeri oku geneLde resimLi anLatimLar oLuyor icerinde onLara bakip caLi$maLar yap sonra sonra eLin aLi$ir kuLLanimi ögrendikten sonra..
Tabiiki iLk 6 ay fiLan caLi$maLar acemice oLur AMA zamanLa degi$ik pLug inLer de buLdukca gittikce güzeLLe$ir..

seLametLe..

*ExELaNcE saoLasin.. Seninkide yakinda geLecek in$aALLAH*

Tamam sagolasin gülüm simdi anladim
pluginleri kullanmamisim ondan birsey yapamamisim..
fazla calismaya gerek yok diye düsünüyorum efekketleri üzerinde cünki bugune kadar bir cok grafik programlari kullandim ve azcok neyin neye yaradigini gördüm...
pluginleride bulursam sanirim kullanabilirim
tabi senin gibi olamayiz ama en azindan photoshop kullanmayi ögrenmis olurum

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
Estagf. abLa benim yaptikLarim neyki ???
Sadece Bir Kac Dakika veya Saatimi aLiyor.. Ama Gercek MesLek Edinmi$ Grafik´ciLer tüm günLerini onLar icin harciyorLar..
Biz onLarin yaninda Karincayiz iste =)

Sen az cok biLiyormu$sun bi$eyLer cünki CaLi$maLarin oLmu$ ProgramLarLa FAKAT caLi$mami$ oLan karde$Lerimiz oLabiLir, onLara önerim caLi$maLari oLur..

Photo Shop sayfaLarinin (forum/ders) baziLarinda oLuyor pLug-in Ler..
googLe saoLsun cok i$imizi görüyor :D
Senin biLgisayarinda e-muLe vs. gibi UpLoad programLari varsa ordanda buLabiLirsin.. OraLarda cok oLuyor..

SeLametLe

Üst Alt