Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
merakla bekliyoruz kandamlası,ellerine sağlık,çok başarılısın.......
(sırf zahmet olmasın diye şimdiye kadar cevap yazmadım ama baktımki güzellikler üretiyorsun,bize de bir güzellik yaparsın artık....)

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
BiLmiyorum.. ben oyazi StiLi ekseLance ye yaki$ir diye dü$ünmü$tüm.. Ama ExeLance ve Ba$ak bacim pek begenmemi$ anLa$iLan

ben beğenmedim mi dedim acaba:)
aksine çok beğendim..
emeğinize sağlık..

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
Begenmi$seniz beni memnun edersiniz karde$Ler..

siLaucan insaALLAH geLecek :)

benefşe

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ALLAH RAZI OLSUN!KanDamLaSi....
MERAKLA BEKLİYORUM!!!

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
ORiJiNAL YAZARI : ExELaNcE
BiLmiyorum.. ben oyazi StiLi ekseLance ye yaki$ir diye dü$ünmü$tüm.. Ama ExeLance ve Ba$ak bacim pek begenmemi$ anLa$iLan

aksine çok beğendim..
emeğinize sağlık..

Aşk olsun Kan damlası, ben de beğenmedim demedim ki :(

Ben sadece böyle ne biliym biraz otantik olmuş, Abi'ye yakışmış. Ama önemli olan abinin kendisine yakıştırması.Ama onun tarzına uygun.

Ama benim fikrimi öğrenmek için yazdıysan, ben kendime hanımhaınımcık bir şey isterim canım.Sen de başka bi isteğin var mı? dersin.... :D :p

Anlıyacağın yüzsüzlük diz boyu... :D

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Ben sadece böyle ne biliym biraz otantik olmuş, Abi'ye yakışmış. Ama önemli olan abinin kendisine yakıştırması.Ama onun tarzına uygun.

aynen katılıyorum..
kendime çok yakiştirdim bende..

esencemrem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
KANDAMLASI HARİKA BANNERLER ELLERİNE SAGLIK BENDE PAYIMI ALAYIM BİR ARA...HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL...

peri

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
HARİKASIN KANDAMLASI ELLERİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL OLMUŞLAR.
AMA BENDE İSTEREM.
SANA ZAHMET BANA DA.... :p

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
Original von Başak
ORiJiNAL YAZARI : ExELaNcE

aksine çok beğendim..
emeğinize sağlık..

Aşk olsun Kan damlası, ben de beğenmedim demedim ki :(

Ama benim fikrimi öğrenmek için yazdıysan, ben kendime hanımhaınımcık bir şey isterim canım.Sen de başka bi isteğin var mı? dersin.... :D :p

Anlıyacağın yüzsüzlük diz boyu... :D

Espiri katiLLeri iLan ediyorum Sizi..

Sonucta ben yapar Sunarim, begenip begenmemek siz degerLi üyeLerimize kaLmi$ bir$ey :) Ona ben asLa Hükmedemem..

Ben SizLeri Az Bucuk PortaLdan oLdugu kadar taniyorum ve Uzaktan gördügüm kadari iLe tarziniza uyumLu bir $ey yapmayi deniyorum..
ExeLanceninde tarzini öyLe gördügüm icin ona daha yaki$acagini dü$ündüm ve Karete eden HarfLerLe yazdim Nickini :D :]

Ba$ak Bacim Senin Banner akLimda, Sade Bir$ey yapacagim akLimda o var.. Süpris oLsun i$te.. :rolleyes:

peri bacim seninkinide Listeye aLiyorum insaALLAH..

HACI BORAN

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Bende isterim zahmet olmazsa .. Tabi güzel birsey vede bana uygun olsun zaten nikim belli ona uygun yaparsin kardessss....

Üst Alt