Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çok güzel,teşekkür ederim,hele o bebiş de nerden gelmiş,ne şeker şeymiş yaa,yerim ben onu bu arada benim bebek sayısı 3 oldu,avatar,imza ve kandamlası hediyesi
çok güzel,teşekkür ederim,hele o bebiş de nerden gelmiş,ne şeker şeymiş yaa,yerim ben onu bu arada benim bebek sayısı 3 oldu,avatar,imza ve kandamlası hediyesi
şuan evde dünyalar güzeli bir yeğenim var,çok seviyorum onu tabi.....
resimlerdeki bebişler de çok şekerler,Rabbim övmüşte yaratmış....
çocukların ruhlarına hitap ettiğim gerçek,genelde severler beni
Original von silaucan şuan evde dünyalar güzeli bir yeğenim var,çok seviyorum onu tabi.....
resimlerdeki bebişler de çok şekerler,Rabbim övmüşte yaratmış....
çocukların ruhlarına hitap ettiğim gerçek,genelde severler beni
silaucan yeni imzan çok hoş..Kan Damlasi yine klasını konuşturmuş
bu arada bana yapmış olduğu imzada ben bazı değişiklikler yaptım..
telif haklarına müdahele sayılmaz değil mi Kan Damlası..sizden izin almam mı gerekiyordu acaba
Original von ExELaNcE silaucan yeni imzan çok hoş..Kan Damlasi yine klasını konuşturmuş
bu arada bana yapmış olduğu imzada ben bazı değişiklikler yaptım..
telif haklarına müdahele sayılmaz değil mi Kan Damlası..sizden izin almam mı gerekiyordu acaba
Evet Görüyorum, TeLif hakLarimi Hice Sayarak Yapmis oLdugum Grafik üzerinde oynanmi$ ve kesinLikLe KABUL EDIYORUM
Hocam Ben Yaptim NasiL KuLLanacaginiz Size kaLmi$, gayet ho$ oLmu$, $ekiL vermi$ yaptikLariniz.. ne güzeL i$te caLi$ma kar$iLikLi oLmu$ oLdu
Berfinnnn bacim kiskanmayasin sakin..
Seni Siraya aLmami$iz .. Gec kaLdin
Siradaki KardesLerim Kusura bakmayin Benim PC ye yeni ParcaLar aLmam Lazim ki bu zaman aLir gibime geLiyor.. Yani GrafikLeri Bi Müddet yapamiyacagim maaLesef.. Kusura bakmayin ama oLdugu zaman mutLaka yapacagim ALLAHü teaLa ömür verirse