Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Başın sağolsun canım Rabbim rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş..

Hak-Aşığı

aşkına talibim ALLAH'ım

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
abla ALLAH rahmetiyle bakıp teyzene merhamet etsin kabrini cennet bahçelerinden bir bahçe etsin ins..
başın saolsun ALLAH sabır versin

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Inna Lillahi ve Inna Ileyhi Raciun

Basiniz sagolsun Acizane kardesim
Cenab-i Hak rahmet eylesin sizlerede sabirlar versin Mekani Cennet olsun insaAllah

nehar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
Takım
Galatasaray
Allah cc rahmet etsin, mekanı cennet olsun .. size ailenize Allah tan sabırlar diliyorum...

masiva

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Fenerbahçe
Allah rahmet eylesİn

Acizane

hizmet..hicret..sehadet..

Aldığı Beğeniler
27
Takım
Diğer
Necmeddin abim konuyu açmişsiniz çok mutlu oldum Rabbim c.c. sizden ve tüm yüreği güzel dostlardan razi ve hosnut olsun dualariniza binlerce kez aminler olsun

iki ay içerisinde bu ikinci cenazemiz oldu bir bucuk ay önce amcam vefat etmişti ailemize bu ikinci oldu ama hamdolsun rabbimize ondan geldik dönüş yine rabbimiz O verdi O aldi bize sabretmek düser sadece mekan değiştirme bizim için ki hepimiz biliyoruz elhamdülillah

teyzem çok rahatsizdı bekliyorduk aslinda son günlerinde yanindaydim hep son zamanlarında dünyaya ait bir sey almadı agzina ne ilaç nede baska bir şey zemzem suyundan baska ...son nefesini verirken bile yayindaydim çok etkilendim ama çok ama o kadar güzel öldü ki elhamdülillah burda Seyh in oğlu geldi son nefeslerinde kuran okudu sonra dualadi sonra bir uzun ayet okudu ayağa kalkti dedi tamamdir dedi sasirdim teyzem kelimei sehadet getirdi ki konusamiyordu hiç o zamana kadar sonra Allah Allah Allah dedi ne güzel hoca ayaga kalkti gülümsedi ve el salladi sonra teyzem nefes almadi kavustu rabbimize hocamiz üzülmeyin çok güzel öldü dedi inna lillahi ve inna ileyhi raciün dedi dostlar ya bugün akşam mevlüdü vardi ve hocamiz burda Karsiyaka Mezarliğinda imamdir ben böyle iki kişiyi defnettim biri teyzenizdir demiş çok içim ferahladi öyle ki gelin gibi de uğurlandi çok şükür bugün nefes alamiyordum içim çok rahat

gelen gidiyorda giden gelmiyor dünya da kimseye kalmiyor rabbim ibret alanlardan eylesin
ölümü ve ötesini cümlemize mübarek eylesin amcam ve teyzemi ve tüm ölmüşlerimizi cennet bahçelerinden bir bahçe cektikleri hastalıklarıda keffaretüzzüüb yapsin iyiler ile birlikte cennetül firdevs makamina koysun insaAllah

dualariniz ve fatihalariniz için rabbim ebeden daimen razi ve hosnut olsun kabul eylesin

vakkas

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
42
Takım
Diğer
Amin insaallah kardesim
rabbim cc: Sabir versin size ve basiniz sag olsun

rabbim:cennet ve cemali ile mÜserref kilsin insaallah

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Rabbim mekanlarını ve makamlarını cennet eylesin kardeşim.Geride kalanlara sabr-ı cemiller nasip eylesin.Allah sizlere hayırlı uzun ömürler versin kardeşim.Elimizden ne geliyorsa isteyin yerine getirelim inşaAllah.Nur içinde yatsınlar...
Dua ile kalın..

aydilge

Bana Seni Gerek ,Seni !.

Aldığı Beğeniler
12
Takım
Galatasaray
Başınız sağolsun acizane bacım...Ölüm dedinmi hep bir acı,hüzün gelir aklımıza ama teyzenin ölümü öyle güzel olmuşki dediğin gibi sanki gelin etmişsiniz gibi...Rabbim mekanını cennetin enn güzel makamlarından eylesin...Hatice validemize(r.anha),Aişe validemize(r.anha)komşu eylesin...Rabbim Teyzenin ölümü gibi bir ölüm nasip etsin cümlemize...Allahh...Allah..diye diye..

Üst Alt