Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Herkesin bir adı var değil mi?Olmayan var mı yoksa...tabi ki yok. :)Peki size adınızı koyan kişi ve adınızın bir hikayesi varmı?Anlatırmısınız?İlk önce ben başlıyım.

"Benim adım zeynep.Babam koymuş adımı.Doğduğumda bizimkiler birçok isim sürmüş ortaya.Uzlaşmaya varılmamış.Bir isimde türkücü adı diye konmamış."
"Babam bakmış durum düzelecek gibi değil.Almış beni kucağına doğru nüfus müdürlüğü."zeynep" yakıştırmış babam sağolsun.Ogün bugündür adım zeynep... ;)"

peri

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
VAR TABİ Kİ OLMAZ OLUR MU?

BEN EVİN İLK ÇOÇUĞUYDUM.İSİM SEÇMEKTE PEK ACEMİŞLER.ANNEM ANLAMLI İSİMLER OLSUN DEMİŞ,BABAM DA AİLE BÜYÜKLERİNİN DEDİĞİ OLSUN DEMİŞ.EN SONUNDA BABAMIN DAYI KIZI VAR SAMSUNDA.O SIRADA BURDAYMIŞ.O DA BENİM KEVSER İSMİNDE ÇOK GÜZEL BİR KOMŞUM VAR DEMİŞ.KIZIM OLSA İSMİNİ KEVSER KOYARDIM DEMİŞ. :pAİLEMDE KEVSERİN ANLAMINI ARAŞTIRMIŞLAR VE CENNETTE BİR IRMAK OLDUĞUNU ÖĞRENİNCE KANA KANA İÇERİZ İNŞALLAH DİYE KEVSER KOYMUŞLAR.

ANLAYACAĞIN HER EVDE OLAN BİR DURUM.AMA GALİP YİNE ANNE VE BABA. :)

kerems

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Trabzonspor
Galiba kimse isminin hikayesini anlatmak istemiyor.
Benim ismimin öyle ilginç bir hikayesi yok babaannem koymuş kimsede itiraz etmemiş doğal olarak.

kardelenn

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Güzel bir konu seçmişsin Zeyno.Bende hep merak etmişimdir ad koyma hikayelerini.Benim adımı da babaannem koymuş.İtirazsız kabul edilmiş.Benim en çok merak ettiğim diğer bir konu da, çocuklar büyüdükten sonra adlarından ne kadar hoşnutlar? Evet arkadaşlar ,iyiki benim adımı böyle koymuşlar yada keşke adım bu olsaydı diye düşündünüz mü?

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
BANA DA BİRÇOK İSİM YAKIŞTIRMIŞ BÜYÜKLERİMİZ VE HATTA RAHMETLİ BABAANNEMİN ADINI KOYACAKLARMIŞ Kİ SON ANDA YENGEM HAYIR DEMİŞ ŞİMDİKİ GÜZEL ADIMI KOYMUŞ,SEVİYORUM İSMİMİ,SORUNUMUZ YOK, =) MANASI GİBİ BAZEN NAZ YAPTIĞIM OLUYOR ÇEVREME AMA BÜYÜYÜNCE GEÇECEK.... :D

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
İsmimi dayım rabia koyacakmış ama bizimkiler dedemin annesinin adı olsun demişler veşimdiki adımı koymuşlar memnunun çok şükür anlamıda güzel ve çok sevdiğim abir insanın ismi hamdolsun Allah onun gibi olan kullarından olmayı nasip eylesin Aminn

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : Tigris
[FONT
=comic sans ms]tigris[/FONT]
Nick sormuyor tigris ;)
Benim ismimide ablam koymuş şimdilik bi zararı yok :D

Üst Alt