Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Beyoğlu

aşka yolculuk

Aldığı Beğeniler
13,779
Takım
Galatasaray
mehmet ali genç

ADIM ADIM

Çocukluğum eksiliyor aklımın masasında Daha tüyü bitmemiş çocuklardık aslında O uzak köyü bilseydik giderdik Körpe kuzulardık hayal ettik Bir iki üç derken yem olmayı öğrendik kurt masalında

Sayı saymasını hiç bilmeseydik Çocuk kalırdık bu yaşlara gelmezdik

Yüreğim neydi ki kuş olmayı öğrendi Her uzandığım kapının bulunmadı kilidi Uçma artık yükseklik korkum var yüreğim Etime bat içimi kanat büyümeyi bırak kemiğim Saçımdan sakalımdan utanmam çocukluğum daha ölmedi

Her şeyin yokluğuyla dolu avuçlarım Çok şükür bir anlam katiyor avuçlarıma dualarım

Kaplumbağalar yavaş yürüdüğü için uzun yaşar Tavşan olmayı bilmezler havuç peşinde koşmazlar En son hız yapıyordum bilyeliyle kendimi tutamadım Öyle bir bayır ki gökyüzünden toprağa doğru Yeniydi ayakkabılarım fren yapamazdım, iyi esiyordu rüzgâr

Düşlerde herkes kalır gerçekte herkes gider Hayatın kuralı vardır beşte devre onda biter

Sana söylemeyi unutmuştum çocukluğum büyüyecektim Balık olup diplerde yüzecektim Elimden tutulursa arkamdan konuşulursa Hatta dünya benim için dursa Yürüyecektim toprağa adım adım gömülecektim

Üst Alt