Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Seni aldatamayacağımı biliyorum. Ebubekiri biliyorum bir de. Nefsini ayaklarının altına sererek
başının üstüne aldığı acziyetini sunuşunu sana. Sevgilinin gözünden dökülen ıslak Taif dualarının
mahiyetini de biliyorum. Nasr suresiyle öğütlediğin istiğfarın sırrını bir de.
Nazarını celbedecek hiçbir yanımın olmadığını da gayrı. Zayıflıklıklarımı itiraf etmekten başka
çaremin kalmadığını artık. Gözyaşlarımdan özge sığınabileceğim bir kozumun kalmadığını ve titreyen yüreğimden akseden frekanslardan başka işittirebileceğim bir sedamın olmadığını da bundan böyle.
İki kabın arasında gönderdiğin Kitaba, görmeden Sana inandığım gibi iman ediyorum. Son
Resulünün ümmetinden olmaklığımı kabul etmeni diliyorum. Sana layık bir kul olamadığımı ve Sana layık bir kul olamayacağı da artık. Ama Senin, merhametlilerin en merhametlisi olduğunu da biliyorum. Ve bizi lütfunla terbiye ederek rızana ulaşacağımız makamın kapılarını aralamanı diliyorum
Günah tuttuğu için, sana açarken haya ettiğim ellerimden payıma düşen utancımı sunuyorum Sana. Yalnızca senin için hislendiğim duygularımı. Sana ve sevdiklerine karşı beslediğim örselenmiş muhabbetimi bir de. Zayıf yanlarımı bilmekliğimden başka hiçbir vesilem yoktur yakarışlarımda. La ilahe illallah demekliğimden gayrı tutunacak bir dalım da. Kirlerimden yana olan pişmanlıklarımı sunuyorum Sana. Gafletimden yana olan kaygılarımı iliştirdiğim dualarımda, mağfiretine dair beslediğim umutlarımı sunuyorum.
Affet Allahım affet.

Selim Şevkioğlu

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
İfadelerde ki uyuma bak!...Çok güzel bir dua.

Rabbim affet...Affet.

"Günah tuttuğu için, sana açarken haya ettiğim ellerimden payıma düşen utancımı sunuyorum Sana."

Rabbim affet...Affet.

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
kardeşim yazının başlığı bozuk çıktığı ve görünümü bozduğu için deyiştirdim bilginize sunulur özür

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
Affet Allah'ıım affet. ......

Allahım;gaflet içinde olduğum halde beni öldürmenden beni gaflet içinde bırakmaktan ve gafillerden kılmandan Sana sığınırım.

Rabbim bana istememeyi isteyebilmeyi nasib et

Üst Alt