Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
Ağlayın ey dünya Müslümanları!..
Başınızı elleriniz arasına alıp kanlı gözyaşları dökün...
Kanları seller gibi akan masum, çaresiz ve mustazaf kardeşlerinize uzanmayan elleriniz için ;
müstekbir ve zalimleri sadece kınamakla yetinen dilleriniz için;hayatlarının baharında soldurduğunuz gönül güllerimiz için ağlayın!...

Ağlamak;bir parça olsun utanmaktır,bu yüzden ağlayın...

Yüzünden haya perdesi
sıyrılmış dünyacılara bu tavsiye bile fazladır. Her şeyin hesabı görülecek ve sorulacak.

Belki düşman
silahı ile alnında ve göğsünde güller açıp cennete uçan şehitler mesut gülümserlerken bize vurdum
duymazlığımız ve duyarsızlığımızın hesabı sorulacak. Sızlamayan kalplerimiz korkuyla çatlarken,
bu gün yardım etmeyi beceremediğimiz kardeşlerimiz yardımımıza gelmeyecek. Hani diyecekler,
Müslümanlar birbirlerini tamamlayan bir binanın tuğlaları gibi idiler, bir vücut gibi idiler?

Kenetlenmiş saf idiler? Saf böyle mi olur? Biz birer, birer kara toprağın bağrına düşerken sizler neredeydiniz?
Peşinde koştuğunuz apartmanlar,otomobiller,yalancı şan ve söhretler yetişip kurtarsın sizi!...

Ağlayın ey dünya Müslümanları!
Kardeşlerinizin bir gün mutlaka bu sözleri söyleyeceklerini düşünüp şimdiden ağlayın...

Ağlamak
bir parça olsun utanmaktır çünkü...
Bu gün bir müslümanlar eziyet altında, ve biz sadece seyretmekle yetiniyosak onları, oturun da kendi halinize ağlayın...

Çünkü siz perişan ve muhtaçsınız kurtulmaya... Oturun da halinize ağlayın ve siz bu halinizle kimseye bir sey yapamazsınız.
Oturun da halinize bu yüzden ağlayın diyorum ya... Ağlamak biraz olsun utanmaktır çünkü...

(alıntı)

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
bu yazı cok hos hatta bugun okudum ve uye oldugum gruplara yolladım..burda gormekte hos oldu...saol canımmmm

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
Doğru sözlere ne denir ki ??? ...
Bu güzel paylaşım için ALLAH razı olsun senden ...

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
Ağlayın ey dünya Müslümanları!
Kardeşlerinizin bir gün mutlaka bu sözleri söyleyeceklerini düşünüp şimdiden ağlayın...

Ağlamak
bir parça olsun utanmaktır çünkü...
Bu gün bir müslümanlar eziyet altında, ve biz sadece seyretmekle yetiniyosak onları, oturun da kendi halinize ağlayın...

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
Her şeyin hesabı görülecek ve sorulacak.

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
İnş..
Önceden ne kadar küçük şeyler için aglardık...
bi oyuncak bebek bi oyuncak araba,
Şimdi büyüdük...
Çok büyük olaylar bile aglatamıyor bizleri...
ÖLÜMLER, SAVAŞLAR..
NE KADAR DUYARSIZLAŞTIK SONUMUZ HAYR OLSUN... :(

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
Ağlamak;bir parça olsun utanmaktır,bu yüzden ağlayın...

Yüzünden haya perdesi
sıyrılmış dünyacılara bu tavsiye bile fazladır. Her şeyin hesabı görülecek ve sorulacak.

çok güzel di..yüreğine sağlık.ALLAH razi olsun..

MEVLAM tüm müslümanlari birlik ve beralikten ayirmasin ve islamin güzelliklerini yaşayan kullarından eylesin ve onun rızası için gözyaşı döken muminlerden eylesin..

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Sızlamayan Kalpten Yaşarmayan Gözden Allah'a sığınırım...

Üst Alt