Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
Allah'im! Sen'den diliyor ve dileniyoruz: Gözlerimize yas ver ve bizi aglat! Merhamet etmen için. Sen'den uzak kalis hasretini duyamayisimiza aglat! Gönlün sak sak olusuna, agyar atesine yanisina, öyle aglat ki, sineler kebap olsun& Ondan bir bir feryat ciksin, melegi ve felegi velveleye versin.

Beni de aglat; gece kadar karanlik ruhuma sefkat et de aglat! Aglamalarima dahi aglamam lazim geldigi için aglat!
Bukulmus su kaddime, solgun ve olgun rengime, burulmus boynuma ve kirik kalbime merhamet et de aglat!
Su en sakin anda, sizlanislara cevap verdigin dakikalarda, kapkara gönlümle degil, Sen'den baskasina secde etmeyen basimla sana dönüyor, titreyen dudaklarimla aglatmani diliyorum.

Heyhat ki "merhamet, merhamet" diyecegim an, bir hail gibi günahlarim karsima dikiliyor ve içimde yigin yigin burkuntu meydana getiriyor. Allah'im! Benim uzakligim itibariyle degil, Senin yakinligin hürmetine kâlbime rikkat ver ve öyle aglat ki, kendimi kaybedeyim, yolunda ar ve haysiyetten geçeyim, ta "Bu delidir" desinler..

"Gidip boynumda zincir ile Ravza-i Pak'a, o denli aglayam ben ki, görenler hep beni dîvâne sansin" Ola ki, düsen damlalardan bir tanesi askina dusmus olur; iste o, benim için ummanlara bedeldir. Sehid kani kadar aziz gözyaslari içinde nefesim kesilirken varlik sirrini bana duyur. Su kararsiz gönlümü doyur. Hicabimdan yuzumu saklamaya calisayim. Habibi'ne görünmek istemeyeyim. Pisdarim ve ali rehberimden kacayim. Sonra bir ali dîvan kurulsun. Ben zülüfleri daginik, hiçkiriklari girtlaginda dügümlenmis, yüzü karalarin ugramadigi o dîvâna çagrilayim "La tüahizna" kalkaniyla huzura varayim. Kirlerime göz yumup "bu da bizdendi" desinler; dilenciye bir mülk bagislasinlar. col yolcusunu sevindirip bir bulut ve bir meltemle imdadima yetissinler. Sevincimden orada yigilip kalayim. Gözyaslarim icinde bogulayim AMIN...

Funke

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ALLAH'im! Benim uzakligim itibariyle degil, Senin yakinligin hürmetine kâlbime rikkat ver ve öyle aglat ki, kendimi kaybedeyim, yolunda ar ve haysiyetten geçeyim, ta "Bu delidir" desinler.. Amin
Allah(c.c) razı olsun can kardeşimmm,ellerine,yüreğine sağlık...

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
Beni de aglat; gece kadar karanlik ruhuma sefkat et de aglat! Aglamalarima dahi aglamam lazim geldigi için aglat! ;( ;(

Canım Rabbim razı olsun ..çok manidar bir dua idi..

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
AMİN VEL HAMDULİLLAHİ RABBİL ALEMİN

ALLAH razi olsun..

RABBİM tüm okunan duaları kabul etsin..

lila

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Su en sakin anda, sizlanislara cevap verdigin dakikalarda, kapkara gönlümle degil, Sen'den baskasina secde etmeyen basimla sana dönüyor, titreyen dudaklarimla aglatmani diliyorum.

Amin amin....
Allah(cc) razi olsun Bâki muhabbetle....

HACI BORAN

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
aminnnnnnnnnnnnnnnnn

allah razı olsun....

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
Rabbim hepinizden razı olsun can kardeşlerim...
Büyüklerin duası olsun inşAllah
...Baki selamlarımla...

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Amin velhamdulillahi rabbil alemin.

Allah razı olsun.Bu güzel cümleler için.

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
Amin Amin Amin....

Allah razı olsun kardeşim çok güzel bir duaydı Rabbim kabul etsin inşALLAH...
selam ve dua ile Rabbime emnaet ol...

Funke

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ALLAH'im! Benim uzakligim itibariyle degil, Senin yakinligin hürmetine kâlbime rikkat ver ve öyle aglat ki, kendimi kaybedeyim, yolunda ar ve haysiyetten geçeyim, ta "Bu delidir" desinler..
AMİNNN!!! Allah razı olsun kardeşimm canımm benimmm... ;(

Üst Alt