Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
Ağlayarak geldiğimiz dünyaya, gülümseyerek ayrılmayı, hüsnü hatime ile can vermeyi nasip et..Allah'ım!

رَبَّنَٓا اٰمَنَّا فَاغْفِرْ لَنَا وَارْحَمْنَا وَاَنْتَ خَيْرُ الرَّاحِم۪ينَۚ

Râbbenâ âmennâ faġfir lenâ verhamnâ veente ḣayru-rrâhimîn..

Ey Rabbimiz! Sana imân ettik, öyle ise bize acı ve affet. bize merhamet buyur ve Sen rahmet edenlerin elbette hayırlısısın.bizi rahmetin ile ferahlandır.

Allah'ım bizi doğru yola ilet iyiler sıddıklar arasında kıl. Ziraâ sen iyi olan kullarını seversin. Bizi iyilikte yarışan kul eyle.

Este eûzü billah:

فَمَن ثَقُلَتْ مَوَٰزِينُهُۥ فَأُو۟لَٰٓئِكَ هُمُ ٱلْمُفْلِحُونَ*

Fe men sekulet mevâzînuhu fe ulâike humul muflihûn*

Artık kimin tartıları ağır gelirse, işte onlar kurtuluşa erenlerin ta kendileridir.

Allah'ım bizleri dünya ahirde selâmet'e erdir. yüzümüzü güldür. Bizi sevindir..

Allah'ım dünya ahirde işimizi gücümüzü rast getir, islâm libâsı giydir, yolumuzu rızkımızı, basiretimizi ferasetimizi kalp gözümüzü açık et.

Allahim bize güzel kader, imanli ihlasli bereketli ömür, huzurlu neşeli itikatli yaşam ver...

Este eûzü billâh:

بَيْتِىَ مُؤْمِنًا وَلِلْمُؤْمِنِينَ وَٱلْمُؤْمِنَٰتِ وَلَا تَزِدِ ٱلظَّٰلِمِينَ إِلَّا تَبَارًۢا*

Rabbigfirlî ve li vâlideyye ve li men dehale beytiye mu’minen ve lil mu’minîne vel mu’minât(mu’minâti) ve lâ tezidiz zâlimîne illâ tebârâ..*

“Rabbim! Beni, ana babamı, iman etmiş olarak evime girenleri, iman eden erkekleri ve iman eden kadınları bağışla. Zalimlerin de ancak helâkini arttır.”( Nuh suresi 28)

Allah'ım sen merhametlilerin en merhametlisi, bize dünyada iyilik ver. Ahirete iyilik ver. Bizi salihler arasına kat. Dünya ahirde mükafatlandır.
Amin Ecmain.

Ekli dosyalar

• FB_IMG_2115783254907310116.jpg
    FB_IMG_2115783254907310116.jpg
    182.1 KB · Görüntüleme: 1

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
ٱتْلُ مَآ أُوحِىَ إِلَيْكَ مِنَ ٱلْكِتَٰبِ وَأَقِمِ ٱلصَّلَوٰةَ ۖ إِنَّ ٱلصَّلَوٰةَ تَنْهَىٰ عَنِ ٱلْفَحْشَآءِ وَٱلْمُنكَرِ ۗ وَلَذِكْرُ ٱللَّهِ أَكْبَرُ ۗ وَٱللَّهُ يَعْلَمُ مَا تَصْنَعُونَ
Utlu mâ ûhıye ileyke minel kitâbi ve ekımıs salât(salâte), innes salâte tenhâ anil fahşâi vel munker(munkeri), ve le zikrullâhi ekber(ekberu), vallâhu ya’lemu mâ tasneûn(tasneûne).
(Ey Muhammed!) Kitaptan sana vahyolunanı oku, namazı da dosdoğru kıl. Çünkü namaz, insanı hayâsızlıktan ve kötülükten alıkor. Allah’ı anmak (olan namaz) elbette en büyük ibadettir. Allah, yaptıklarınızı biliyor...

Allah'ım beni sana yakın et,namaz kılmayı sevdir. Sabırla namaz kılmayı nasip et. İbadet ve tââtimi artır. Zorlukla değil kolaylıkla yapmayı nasip et.. Hâsbünâllah ve niğmel vekil..

Allah'ım yalan söylemekten, zülüm etmekten, yanlış ile doğruyu ayırt edememekten, başkalarının acısına sevinmekten bizleri koru! Bizleri takvalı mümin kul eyle..

Allah'ım gaflet ile dua etmekten, dünya heveslerine aldanıp seni unutan olmaktan bizi koru. Allah'ım beni eşimi çocuklarımı namaz kılan salih ve salihalardan duası kabul olunan kul eyle..
Allah'ım seninle arama muhabbet koy. Kelâmını okumayı, anlamayı, hayatımızda uygulamayı, yaşayıp anlatabilmek nasibimiz olsun..nefsimi sultan değil, ımanımı sultan, beni sana yâr dost eyle....
Allah'ım sen benim dostum vekilimsin, sen bana yetersin.
Hâsbünâllah ve niğmel vekil...
Ve kefâ billâh

SiyahSancaktaR

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,294
Âmin Âmin Âmin Ya Muin Rabbim iki cihanda razı olsun inş değerli muhterem kardeşim benim varolasın..

Üst Alt