- Aldığı Beğeniler
- 9
- Takım
- Galatasaray
S.A. KARDEŞLERİM bazen olur hiç bir şey yokken insan aglamak ister,içinde yogun bir duygu seli olur,yada bir bahane bulup başkasına çatıp hırsını ondan çıkartır.hadi sebebi varsa kendimizi haklı çıkartırız ama ya sebebi yokken karşı tarafı nekadar sarstıgımızın farkına varıyormuyuz.siz siz olun kendiniz için başkalarını feda etmeyin.en dogrusu onlar için kendimizi feda etmeliyiz.hele bu sanal ortamda hiç yoktan karşı tarafı rencide edebilecegimizi unutmayalım.muhakkak hepimizin başına böyle olaylar gelmiştir,gelin bundan sonra daha dikkatli hareket etmeye birbirimize söz verelim.çönkü bir anlık bir espri veya yazı karşı tarafta derin bir yara açabilir.buda o kişinin belki bir gün belki bir hafta o yazının etkisinde kalarak çevresindeki insanlara (anne,baba,eş,kardeş,komşu,arkadaş) işine, okuluna karşı agresif olabilir,en üzücü tarafıda kendimizle beraber onlarıda üzmemizdir.
Aşagıdaki yazıyı bir yerde alıntı yaptım gelin hep beraber okuyalım,umarım beyenirsiniz ve sizlerde eklemeler yapabilirsiniz,selam ve dua ile.
Aglıyorum ama neye,neden aglıyorum, kalbimi sızlatan insan olmanın verdigi hisle
engel olamamanın verdigi ızdırabla,canımı acıtan keşkelerim için.Biliyorum, aslında
aglamak yerine göre hoş ve güzel bir duygu, insanın içini ferahlatan,umudu umutlan
dıran,sevgiyi tırmandıran,kalbi ferahlatan.Yine biliyorum, aglamak sevinç demek
coşku demek bayram demek sonunda şeker ve çikolata demek.
ve
Yine biliyorum ki, aglamak ızdırap veren, can acıtan bir duygu,insanın içini karartan
umudu solduran,sevgiyi indiren,kalbi sızlatan.Yine biliyorum,aglamak hüzün demek
solmak demek,sonunda tokat demek.
Aglıyorum acıdan, aglıyorum bir ölünün ardından,
Evet,insan ne hoş bir varlıktır ki,sevinci aglıyarak üzüntüyü gülerek yaşar.İnsan ne boş varlıktır ki,günahını gülerek,sevabını aglayarak yaşar.İnsan ne hoş bir varlıktır ki,acıya sabretmesini,sevince sukuut etmesini bilir.
Nice kalpler vardır çabuk incinir kırılır,belkide birdaha düzelmez.
ve
Nice insanlar vardır,gözlerinden yaş damlamaz
Ama yüreklerinden seller akar....
aglamak istiyorum
aglamak
aglamak
durmadan aglamak
aglamak
aglamak
ırmak olmak
sokakalara taşmak
dünyaya sıgmayıp
HAKKA KOŞMAK.....
Aşagıdaki yazıyı bir yerde alıntı yaptım gelin hep beraber okuyalım,umarım beyenirsiniz ve sizlerde eklemeler yapabilirsiniz,selam ve dua ile.
Aglıyorum ama neye,neden aglıyorum, kalbimi sızlatan insan olmanın verdigi hisle
engel olamamanın verdigi ızdırabla,canımı acıtan keşkelerim için.Biliyorum, aslında
aglamak yerine göre hoş ve güzel bir duygu, insanın içini ferahlatan,umudu umutlan
dıran,sevgiyi tırmandıran,kalbi ferahlatan.Yine biliyorum, aglamak sevinç demek
coşku demek bayram demek sonunda şeker ve çikolata demek.
ve
Yine biliyorum ki, aglamak ızdırap veren, can acıtan bir duygu,insanın içini karartan
umudu solduran,sevgiyi indiren,kalbi sızlatan.Yine biliyorum,aglamak hüzün demek
solmak demek,sonunda tokat demek.
Aglıyorum acıdan, aglıyorum bir ölünün ardından,
Evet,insan ne hoş bir varlıktır ki,sevinci aglıyarak üzüntüyü gülerek yaşar.İnsan ne boş varlıktır ki,günahını gülerek,sevabını aglayarak yaşar.İnsan ne hoş bir varlıktır ki,acıya sabretmesini,sevince sukuut etmesini bilir.
Nice kalpler vardır çabuk incinir kırılır,belkide birdaha düzelmez.
ve
Nice insanlar vardır,gözlerinden yaş damlamaz
Ama yüreklerinden seller akar....
aglamak istiyorum
aglamak
aglamak
durmadan aglamak
aglamak
aglamak
ırmak olmak
sokakalara taşmak
dünyaya sıgmayıp