Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray

1) Kıymetli ablalarımızdan olan @Güner
İlahiyat Üniversitesinden Mezun Olmuştur ????
2) @Yaşlı Çoçuk kitap basımı için yola çıktı.
Bahtı açık olsun.

3) @Sessizliğim moderatör oldu ???? ????

4) Birçok değerli eski üyelerimiz aramıza geri döndü????
@İnŞiRaH @Güner @Durubey @YaRêN @nur_41
@fzehra @enqin @azerin @ :gulver:

5) @sultani_cann ve kıymetli dostları aramıza iştirak etti @Gizliduam ve @SEMERKAND SEVDALISI ????

6) @Düş Bozumu na Üye Faaliyetlerinde Sayfa Açıldı :tebrik:
Yogunluktan dolayı günlügüne ara vermek zorunda kaldı.

https://www.yenidendogus.net/forumlar/duesuen-duesler-diyari.343/

7) @Durubey korona salgınından dolayı temkinli davranıp forumdan helallik aldı :anlastik:

8) @Destinα ve @Charismax çifti aramıza katıldı :kalp:

9) @Dildade Temmuz En'lerini Yayınladı :utang::orgu::dondurma:

10) @kalkan_yumruk ve @ilkay sessziligini bozdu..

:yuppii:

Varsa aklınıza gelenler lütfen paylaşın,sevgiler hürmetler ⚘

Son düzenleme:

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
hayır ondan değil multi üyelik davasına karı koca oldugumuzu bilirken bilmezlikten geldiler banladılar haftalar sonra ortada hiç birşey yokken ve sitelerinde kimselerle muhabbetimiz yokkkende gizli reklam dediler aynı kişiler dediler arkamızdan banladıktan sonra ulaşmaya çalıştım bunlara cevap vermedi bana :D birşeyler zoruna gitti sanırsam bandan sonra yoruma açmış.. benim tanımadığım kişiler evli degildiler tek kişiydi gibi bilmem neler neler aile özel deşifre edecek yorumlar yapmışlar .. ekran resimlerini alıp avukata verdim :D ben sevmem öyle gelişi güzel at koşturan milleti kandıran insanları... avukat öğrendiki sitedeki sahibinin ismini yıllarca bilenler kandırılmış adamın gerçek ismi evi kaldıgı yer adres hep çıktı. iki aşamalı dava yürütülüyor şimdi. ben ne ugraşacam ? verdim avukata parasınıda vekaletinide şimdi öttürmeye başlar bayramdan hemen sonra verdim haklı bulundum siteleride kendileride mercek altında .:D tek yapmam gereken sanalda isimlerini anmamam :D olay farklı yani orda neyse işte burda sevgili sanılanda yanlış tabir ya hiç yaazma ya düzelt :D

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
Mahkemelik olmuşsun :hiiii: Hemen düzeltiyorum :hihi:
oldukta birde çocuk gibi gerekli yerlere evlilik cüzdanı atmak zorunda kaldım o yüzden verdim. benim gibi samimi bir insanın yalan söyleme lüksü sıfır yani neyse teşekkür ederim :D konuyu sabote ettik ..
o şiir kitapı çıkaran arkadaşa veya abiyede hayırlı olsun diyorum . :D bana garip geldi geçen konusuna bunlar prof işi dedim o mütevazi olmayı tercih edip bir garip mi kendi halinde birimi ne öyle birşey demişti.
ama şimdi kitap ismi sormuş :D buda benim garibime gitti şairler halkın şairidir bende halkım begenmiştim şiirini tanımadığımdan öyle yazmıştım :D normalde kesinlikle şiir okumam sevmem ama anlarım lirik ile şiir aralarında fazla bir fark yok güzel yazıyor. Allah bahtını açık etsin inşaallah

Üst Alt