Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
Güzel yazıyor dedim niye kıskanıyım gönlü güzel kardeş göllünden kopanları döktürmüş tek şiirine tav oldum begendim.. tamam uzatmıycam :D

Güner

mekan 07 vatan 58

Aldığı Beğeniler
4,292
Takım
Fenerbahçe
@Güner en iyi haber sanırım benim için bu.. hayırlı olsun kardeşim umarım çocuklarımızda senin gibi olur okur mezun olurlar Allah herkesin gönlüne göre versin (:
amin...teşekkür ederim kardeşim Allah razı olsun...Daha liseye giderken nişanlanıp okula gitmeme de izin verilmeyince hep içimde kalmıştı çok seviyordum okumayı da...Yıllar sonra Allahın izniyle çocukları büyüttük üniversiteye gönderdik üçüncü çocuğumla birlikte yarım kalan imam hatip lisesini o örgün ben acıktan okudum ama hafta sonları alan dersleri için okulada gittim...Önlisans ve 3 yıl sonra sınavsız geçiş hakkı çıkınca lisansa başvurduk diploma notumla istanbul üniversitesi ilitam yani ilahiyat tamamlama ilk tercihimdi orası geldi hamdolsun...Çünkü kızımda istanbulda yaşıyor ve bilgisayar mühendisliğini bitrmiş olan kızım ilahiyat önlisansı da bitirp dgs ile istanbul ilahiyata girdi benim gibi hamdoslun...Yani ana -kız aynı üniversitede okumuş olduk...Rabbim bitirmeyi de nasip ettı çok şükür... Rabbim ilmimizi artırsın başka insanlarada faydalı olmayı nasip etsin..Böylece hikayemi de sizin nezdinzde forumla paylaşmış oldum :)

İnşAllah gençlere güzel örnek olmuşumdur gerçi güzel geri döşümler alıyorum bu konuda Rabbime sonsuz hamdolsun...İnsan mutlu oluyor :)

Sultani Can

Ehli_Hizmet__

Aldığı Beğeniler
7,114
Takım
Diğer

1) Kıymetli ablalarımızdan olan @Güner
İlahiyat Üniversitesinden Mezun Olmuştur ????
2) @Yaşlı Çoçuk kitap basımı için yola çıktı.
Bahtı açık olsun.

3) @Sessizliğim moderatör oldu ???? ????

4) Birçok değerli eski üyelerimiz aramıza geri döndü????
@İnŞiRaH @Güner @Durubey @YaRêN @nur_41
@fzehra @enqin @azerin @ :gulver:

5) @sultani_cann ve kıymetli dostları aramıza iştirak etti @Gizliduam ve @SEMERKAND SEVDALISI ????

6) @Düş Bozumu na Üye Faaliyetlerinde Sayfa Açıldı :tebrik:
Yogunluktan dolayı günlügüne ara vermek zorunda kaldı.

https://www.yenidendogus.net/forumlar/duesuen-duesler-diyari.343/

7) @Durubey korona salgınından dolayı temkinli davranıp forumdan helallik aldı :anlastik:

8) @Destina ve @Charismax çifti aramıza katıldı :kalp:

9) @Dildade Temmuz En'lerini Yayınladı :utang::orgu::dondurma:

10) @kalkan_yumruk ve @ilkay sessziligini bozdu..

:yuppii:

Varsa aklınıza gelenler lütfen paylaşın,sevgiler hürmetler ⚘
:m16:

Yaşlı Çoçuk

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
351
Takım
Galatasaray
oldukta birde çocuk gibi gerekli yerlere evlilik cüzdanı atmak zorunda kaldım o yüzden verdim. benim gibi samimi bir insanın yalan söyleme lüksü sıfır yani neyse teşekkür ederim :D konuyu sabote ettik ..
o şiir kitapı çıkaran arkadaşa veya abiyede hayırlı olsun diyorum . :D bana garip geldi geçen konusuna bunlar prof işi dedim o mütevazi olmayı tercih edip bir garip mi kendi halinde birimi ne öyle birşey demişti.
ama şimdi kitap ismi sormuş :D buda benim garibime gitti şairler halkın şairidir bende halkım begenmiştim şiirini tanımadığımdan öyle yazmıştım :D normalde kesinlikle şiir okumam sevmem ama anlarım lirik ile şiir aralarında fazla bir fark yok güzel yazıyor. Allah bahtını açık etsin inşaallah
:) güzel yorumun için teşekkürler üstad.
Şöyle söyleyeyim; şiir kitabındaki maksat mesleki bir şey değil. Rahmetli babam adına içimde ukte kalan ve özellikle belki olur ya bir kişi okur ve o bir kişi bir şekilde istifade ederek dua alırız... İsim önerisine gelince; buralarda çok yeniyim ve buradaki insanların tevafûken burada olduğuna inanmıyorum. Her biri ayrı meziyette her biri ayrı dünyada her biri ayrı sosylojik ortamda lâkin her biri aynı davada. Buna inanıyorum ve bunun bana hissettirdiği samimiyetle sorayım dedim. Yoksa aileme bile açmadım konuyu :)
Takip meselesine gelince ben sizi takip edeyim... ;=) Bu arada şairlik haddimiz değil,şairlik temiz bir kalp,sağlam bir irade gerektiren birşey... Bu karalıkla benden olmaz.. Vesselam.

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
:) güzel yorumun için teşekkürler üstad.
Şöyle söyleyeyim; şiir kitabındaki maksat mesleki bir şey değil. Rahmetli babam adına içimde ukte kalan ve özellikle belki olur ya bir kişi okur ve o bir kişi bir şekilde istifade ederek dua alırız... İsim önerisine gelince; buralarda çok yeniyim ve buradaki insanların tevafûken burada olduğuna inanmıyorum. Her biri ayrı meziyette her biri ayrı dünyada her biri ayrı sosylojik ortamda lâkin her biri aynı davada. Buna inanıyorum ve bunun bana hissettirdiği samimiyetle sorayım dedim. Yoksa aileme bile açmadım konuyu :)
Takip meselesine gelince ben sizi takip edeyim... ;=) Bu arada şairlik haddimiz değil,şairlik temiz bir kalp,sağlam bir irade gerektiren birşey... Bu karalıkla benden olmaz.. Vesselam.
şiir gibi konuştun . Babanız için allah rahmet eylesin :) sen bu işi yaparsın bence hayırlısı olsun diyelim ????

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
amin...teşekkür ederim kardeşim Allah razı olsun...Daha liseye giderken nişanlanıp okula gitmeme de izin verilmeyince hep içimde kalmıştı çok seviyordum okumayı da...Yıllar sonra Allahın izniyle çocukları büyüttük üniversiteye gönderdik üçüncü çocuğumla birlikte yarım kalan imam hatip lisesini o örgün ben acıktan okudum ama hafta sonları alan dersleri için okulada gittim...Önlisans ve 3 yıl sonra sınavsız geçiş hakkı çıkınca lisansa başvurduk diploma notumla istanbul üniversitesi ilitam yani ilahiyat tamamlama ilk tercihimdi orası geldi hamdolsun...Çünkü kızımda istanbulda yaşıyor ve bilgisayar mühendisliğini bitrmiş olan kızım ilahiyat önlisansı da bitirp dgs ile istanbul ilahiyata girdi benim gibi hamdoslun...Yani ana -kız aynı üniversitede okumuş olduk...Rabbim bitirmeyi de nasip ettı çok şükür... Rabbim ilmimizi artırsın başka insanlarada faydalı olmayı nasip etsin..Böylece hikayemi de sizin nezdinzde forumla paylaşmış oldum :)

İnşAllah gençlere güzel örnek olmuşumdur gerçi güzel geri döşümler alıyorum bu konuda Rabbime sonsuz hamdolsun...İnsan mutlu oluyor :)
Allahın yoluna giden he yol mübahtırki hem örneksin hem kendin için çok iyi bir yere sahip olma yolunda adaysın.. allah ayagına taş değdirmesin

Üst Alt