Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray

Sitemize katıldığı günden bu yana paylaşımlarıyla bizleri yalnız bırakmayan , kısa zaman içerisinde faydalı konularıyla bizleri aydınlatan -sümeyya- ayın üyesi seçilmiştir.
Yenidendogus.Net yöneticileri olarak kendisini kutlar başarılarının devamını dileriz..
Yenidendogus Te@m​

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Tebrik edrim sümmeya hanım kardeşim.

Paylaşimlarının devamını dilerim.
:)

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
Teşekkür ederim kardeş.Görünce çok sevindim ve şaşırdımda açıkcası. Siteye katıldığımdan buyana kendime çok yeni şeyler kattım benim bu siteyle tanışmama vesile olan nakşi kardeşimden Rabbim birkez daha razı olsun.Rabbim cümlenizdende razı olsun inşallah.Selam ve dua ie....

Ahiretime Duamsın

***AHİRETİME DUAM'SIN***

Aldığı Beğeniler
1,783
Takım
Galatasaray
Tebrikler sümeyya ablacım Allah razı olsun bu güne kadar bizlerle paylaştığın konuları hemen hemen okudum bizleri aydınlattın hakkını helal et.Başarının devamı dilerim Cenab-ı Hakk'ın selamı, sevgisi,merhameti,yardımı,dermanıı hep üzerinde olsun selam ve dua ile...

BAŞARILAR!!!

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : mehmetalisoker
Tebrikler sümeyya ablacım Allah razı olsun bu güne kadar bizlerle paylaştığın konuları hemen hemen okudum bizleri aydınlattın hakkını helal et.Başarının devamı dilerim Cenab-ı Hakk'ın selamı, sevgisi,merhameti,yardımı,dermanıı hep üzerinde olsun selam ve dua ile...

BAŞARILAR!!!

Helal olsun kardeşim ne demek neyaptımki yaptıklarımın hepsi Rabbim'den.O olmasa biz hiçiz zaten ben sadece vesile oldum.Ayrıca teşekkür ederim.Rabbime emanet ol kardeşim.

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
sümeyyecim başarılarının devamını bekleriz tebrik ederim canım hayırlı olsun

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
Tebrik ederim, Hayırlı olsun.

yasemin71

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
tebrik ederim sümeyye kardeşim güzel paylaşımlarınla bizleri bilinçlendirdiğin için Allah razı olsun başarılarının devamını dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt