- Aldığı Beğeniler
- 128
- Takım
- Fenerbahçe
AH BİR GELSEN DİYORUM!
Mucizelere yaslayıp sırtımı gelmeni bekliyorum
Yılları aşarak baharları, kışları geçerek gelmeni,Seni bekleyeni vuslata erdirmeni istiyorum
Ve arzuluyorum bu tek kalmışın acılarını dindirmeni Daha fazla beklememeyi ümit ederek bekliyorum
Her bir parçam can verirken ayrı kolda parçalanıyorumSen soluklu içimi çoşturacak bir muştu gözlüyorum
Ezberlediğim sızılarımı hayalinle sarıyorum
Çarelerin çaresizlikle kıvrandığı günlerimi hafızadan siliyorum
Altı gece, yedi gün ağladığım haftalarımı,Otuz gün uğrunda nurlar döktüğüm aylarımı,Yollarına en saf ipekten halılar gibi seriyorum
Kederimi sevince,çöllerimi gülşene,Seraplarımı gerçeğe çevirsenYani artık bizi üzmeyip hiç değilse aşıklarının hatırı için Bu diyarlara Gel'sen diyorum
Gel'sen diyorum daha fazla ağlatmadan
Gel'sen diyorum bu acıya doyan ümmetin gözyaşları kurumadan
AH BİR GELSEN DİYORUM!
alıntı
Mucizelere yaslayıp sırtımı gelmeni bekliyorum
Yılları aşarak baharları, kışları geçerek gelmeni,Seni bekleyeni vuslata erdirmeni istiyorum
Ve arzuluyorum bu tek kalmışın acılarını dindirmeni Daha fazla beklememeyi ümit ederek bekliyorum
Her bir parçam can verirken ayrı kolda parçalanıyorumSen soluklu içimi çoşturacak bir muştu gözlüyorum
Ezberlediğim sızılarımı hayalinle sarıyorum
Çarelerin çaresizlikle kıvrandığı günlerimi hafızadan siliyorum
Altı gece, yedi gün ağladığım haftalarımı,Otuz gün uğrunda nurlar döktüğüm aylarımı,Yollarına en saf ipekten halılar gibi seriyorum
Kederimi sevince,çöllerimi gülşene,Seraplarımı gerçeğe çevirsenYani artık bizi üzmeyip hiç değilse aşıklarının hatırı için Bu diyarlara Gel'sen diyorum
Gel'sen diyorum daha fazla ağlatmadan
Gel'sen diyorum bu acıya doyan ümmetin gözyaşları kurumadan
AH BİR GELSEN DİYORUM!
alıntı