- Aldığı Beğeniler
- 4
- Takım
- Fenerbahçe
koskoca bir gün içinde nelere fırsat bulmuyoruzki ? sabah işe kalkmaya proglamladığımız beynimiz sabah şak diye 7:30 da açılıyorda !! neden allah c.c'nün emrettiği namaza kalkmaya bu beden eriniyor ?? neden? neden . yemek yemeğe giderken yatmaya giderken gezmeye giderken tatile giderken duyduğumuz hazzı namazda ibadetü taatte duyamıyoruz.
neden??
şunu aklımızdan hiç çıkarmamamız gerekmiyormuydu.
allah c.c kuluna şah damarından daha yakındı.. her ne yapsak yaptığımızdan haberdardı..
Ben acizane şunu çok iyi anladım, hastalandığımızda doktora giden biz.bu manevi hastalıkları tedavi etmek içinde bir mürşidi kamile gitmeğe çok ihtiyacımız var.
bunu şu asırda herhalde çoğumuz anlamışızdır. anlamıyan ise inadından ve nefsinin isteklerine karşı gelememekten dolayı kabul etmiyor.herşeyin bir doktoru var elbette
Rabbim bizi doğru yola eriştikten sonra tekrar eski haline dönen kimseler olmaktan muhafaza eylesin.
duamız şudur:
yarabbi resulun s.a.v.s senden her ne hayır istemişse onları senden istiyor.
her ne türlü şerlerdende sana sığındıysa onlardan sana sığınıyorum.
bizleri sana ibadet eden resulunün sünnetine itaat eden insanlara faydası dokunan bir fert olmayı nasib eyle..
neden??
şunu aklımızdan hiç çıkarmamamız gerekmiyormuydu.
allah c.c kuluna şah damarından daha yakındı.. her ne yapsak yaptığımızdan haberdardı..
Ben acizane şunu çok iyi anladım, hastalandığımızda doktora giden biz.bu manevi hastalıkları tedavi etmek içinde bir mürşidi kamile gitmeğe çok ihtiyacımız var.
bunu şu asırda herhalde çoğumuz anlamışızdır. anlamıyan ise inadından ve nefsinin isteklerine karşı gelememekten dolayı kabul etmiyor.herşeyin bir doktoru var elbette
Rabbim bizi doğru yola eriştikten sonra tekrar eski haline dönen kimseler olmaktan muhafaza eylesin.
duamız şudur:
yarabbi resulun s.a.v.s senden her ne hayır istemişse onları senden istiyor.
her ne türlü şerlerdende sana sığındıysa onlardan sana sığınıyorum.
bizleri sana ibadet eden resulunün sünnetine itaat eden insanlara faydası dokunan bir fert olmayı nasib eyle..