Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
aboooo ortalık karışmasın yaw analık wasfıyla tabiki kadınlar daha üstün .... :)

Ş

ŞEVVAL

Guest
Orjinal Yazarı *perwerder*
aboooo ortalık karışmasın yaw analık wasfıyla tabiki kadınlar daha üstün .... :)

helal olsun sana helal olsun kabul edin işte üstün biziz..ne uzatıyonuz anlamıyom.. :p :p :p :p

keremm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı verdesemme
Orjinal Yazarı *perwerder*

hadi hadi di er üstün özelliklerimizi de kabul edin de kapatalım bu konuyu...kadın annedir, eşdir, kız evlattır... kendinizden uzak ve ayrı düşünüp onları geçimsiz varlıklarmış gibi de erlendirmezseniz kadınlar da buna memnun olur, siz de mutlu olursunuz!...yani :) :)
nazım hikmet'in güzel bir şiiri var onuda sonra yazarım inşallah.sizin yazdıklarınıza benzer bir şeyler yazmış.

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
yelkovansız akrep hiç olurmu....yada akrepsiz yelkovan... :)

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
bide üstünlük takvada olur...ilmde olur amelde olur.... :)

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
sizbir dakika geç kalın kıyamet kopar,
kendisi bir saat gecikirse bunda ne var der.

Ben katiliyorum bu yaziya.
Esim bazen arabada beni bekler 5 dk icinde geliyorum derim 15 dk olur hala basörtümü istedigim sekle sokamam..
Zile basilir nerede kaldin gel artik der arabaya indigimde yüzüm mahkeme duvarina benzer
bes dakika bekleyemedin der kizarim...

Esim gelecegi saati belirttiginde 2 dk gecerse hemen telefon eder nerede kaldin dedigin saat coktan gecti der kizarim..

Yani arkadaslar bazi gercekler varki göz ardi edemeyiz.
Tabiki hanimlar bir cok yerde sabr ediyorlar ama bu demek deyilki bizler erkeklerden üstünüz.
Ne hanimlar erkeklerden üstündür nede beyler hanimlardan üstündür.
Perwerder kardesimizin dedigi gibi üstünlük anca takva ile olur.

Kadin erkek esitligine katilmiyorum cünki asla esit olamayiz.
Esit olabilmemiz icin ilk önce ayni cinsten olmamiz gerekirdi.Oysa kadin erkek farki var aramizda ve bu sekil bir esitlik saglamak imkansizdir....

nureyda

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
habibemsin kardeşim sen bu gruplardan birine dahil olabilirsin ama bütün kadınlar böyle de il ki... ben yine de genelleme yapılmamalı diyorum.. insanız ve erke inde kadının da kusurları olabilir. de il mi? :D

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Rabbim öyle yaratmış ki bizleri bizler birbirimizi tamamlıyoruz.Kimse kimseden

üstün de ildir.Üstünlük ancak rabbimizin karşı sorumlulugumuzu yerine

getirebilendedir.:)

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
habibemsin kardeşim sen bu gruplardan birine dahil olabilirsin ama bütün kadınlar böyle de il ki... ben yine de genelleme yapılmamalı diyorum.. insanız ve erke inde kadının da kusurları olabilir. de il mi?

Evet bende genelleme yapmadim ve sadece kendimi misal verdim.
Tabiki herkezin kusuru olabilir.

Üst Alt