yarası olan üstüne alınırmış :)
*perwerder* YD Üyesi Üyelik Tarihi 2 Eyl 2005 Mesajlar 2,975 Aldığı Beğeniler 2 15 Eki 2005 #21 yarası olan üstüne alınırmış
keremm YD Üyesi Üyelik Tarihi 7 Eyl 2005 Mesajlar 1,242 Aldığı Beğeniler 9 Konum AĞRI ( İSTANBUL - İstinye) Takım Galatasaray 16 Eki 2005 #22 Orjinal Yazarı *perwerder* yarası olan üstüne alınırmış Genişletmek için tıkla ... kesinlikle katılıyorum,agzına saglık..
Orjinal Yazarı *perwerder* yarası olan üstüne alınırmış Genişletmek için tıkla ... kesinlikle katılıyorum,agzına saglık..
M Maximillian YD Üyesi Üyelik Tarihi 25 Eyl 2005 Mesajlar 231 Aldığı Beğeniler 3 16 Eki 2005 #23 ne seninle ne de sensiz olmuyor bak çaresiz suçlu ne sensin ne de benim sebepler nedensiz...... o kadar olacak canım...Yalnız çok güzel bir kural var aynı anda öfkeli olmamak.gerisi hiç önemli degil, ötesinde denilecek olan: özlerim seni her an yanımda olsanda.....olur
ne seninle ne de sensiz olmuyor bak çaresiz suçlu ne sensin ne de benim sebepler nedensiz...... o kadar olacak canım...Yalnız çok güzel bir kural var aynı anda öfkeli olmamak.gerisi hiç önemli degil, ötesinde denilecek olan: özlerim seni her an yanımda olsanda.....olur
keremm YD Üyesi Üyelik Tarihi 7 Eyl 2005 Mesajlar 1,242 Aldığı Beğeniler 9 Konum AĞRI ( İSTANBUL - İstinye) Takım Galatasaray 19 Eki 2005 #24 yine başa dündük
vakkas YD Üyesi Üyelik Tarihi 6 Eki 2008 Mesajlar 7,027 Aldığı Beğeniler 42 Konum karaman,almanya Takım Diğer 21 Ara 2008 #25 güzl bir konu espiride olsa lakin üstünlük takva sahibi olmak kadinlarimizi resulallah bizlere emanet etti onlar nice fatihler nice peygamberler dünyaya getirtiler ve bizleride benim gözümde kadin gercekten kutsal bir varliktir ve onlarin ayaklari altindada cennet var bilelim ve unutmayalim kardesler onlarin kalbleri ipektendir incitmeye gelmez kopardinmi yerine zor gelir vesselam.
güzl bir konu espiride olsa lakin üstünlük takva sahibi olmak kadinlarimizi resulallah bizlere emanet etti onlar nice fatihler nice peygamberler dünyaya getirtiler ve bizleride benim gözümde kadin gercekten kutsal bir varliktir ve onlarin ayaklari altindada cennet var bilelim ve unutmayalim kardesler onlarin kalbleri ipektendir incitmeye gelmez kopardinmi yerine zor gelir vesselam.
DuaM cici anne :) Üyelik Tarihi 1 Eyl 2005 Mesajlar 1,561 Aldığı Beğeniler 10 Takım Galatasaray 21 Ara 2008 #26 Doğru söze ne hacet bir bayan olarak yazıları onaylıyorum
Rabiye_A Nur yuzlunun sevdalisi... Üyelik Tarihi 3 Eki 2008 Mesajlar 1,199 Aldığı Beğeniler 15 21 Ara 2008 #27 Evet!Sevval kardes sana katiliyorum!
Rabiye_A Nur yuzlunun sevdalisi... Üyelik Tarihi 3 Eki 2008 Mesajlar 1,199 Aldığı Beğeniler 15 21 Ara 2008 #28 Eee erkek olmak kolay degilmis degilmi?Bir kadini seviyorsaniz butun bunlara katlanicaksiniz artik, ne diyeyim!
Eee erkek olmak kolay degilmis degilmi?Bir kadini seviyorsaniz butun bunlara katlanicaksiniz artik, ne diyeyim!
Mekkeye Hasret la ilahe illallah.. Üyelik Tarihi 23 Ocak 2008 Mesajlar 1,188 Aldığı Beğeniler 13 Konum rize Takım Fenerbahçe 21 Ara 2008 #29 neoluyor ya.. gülen kafaları bulamadım ekleyemiyorum...