Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
Dünya öyle bir zamana gidiyor ki biz bu gidişten son derece sıkıntı içine giriyoruz.
Çevremizde olan biten her şey bizi derinden etkiliyor.
Peki biz neriye gidiyoruz.İşte bu sorular beni bir müslüman olarak düşündürüyor.
Kendimi düşünmektense bizden sonra gelecek nesilleri düşünüyorum.
Daha çok onlar için endişe ediyorum.
Çünkü yarın yerimizde çocuklarımız olacak.
Onların yaptıkları iyi işler amelimize sevap katarken,yaptıkları kötü günahlar amellerimize günah katacak.İşte bu beni düşüdürüyor:Çünkü toplumun bozulduğu aşikar.İçinde ahiret korkusu olmayan insanları
dünya üzerin de çoğaldığını biliyorum.Ahiret korkusu olmayan insan dünya üzerinde her şeyi yapabilir.Umarım bu kötü gidiş iyiye gider insanlarımız gerçekte özüne döner batılaşmaktan vaz geçer dinine sarılır.Gençlere iyi örnek olmak dileği ile.
Allah Akibetimizi Hayırlı kılsın.

iklimya

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ALLAH Teala ve Tekaddes hazretleri buyuruyor:
"Gökyüzü yarıldığı, yıldızlar döküldüğü, denizler birbirine katıldığı, kabirlerin içindekiler dışarı çıkarıldığı zaman; insaoğlu yapıp gönderdiklerini ve yapamayıp geride bırakdıklarını bi bir anlar."

RABBİM İNŞALLAH bizlere yardım etsin...ve gerçekten şimdilik en azından gidişimiz iyi gibi görünmüyor ama inşaallah birgün herşey değişecek...

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
İnsanlar okadar batıllaştılar ki bırak dinine dönmeyi dindar olanları bir suçlu gibi göruyorlar tanımadan etmeden duşman gibi bakiyorlar böyle bir devirdeyiz sonumuz acı akibettimiz zor..

Rabbim akibetimizi hayırlı kılsın..

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Her ümmetin sıkıntılı zamanları olmuşdur."La ilahe illallah" diyen insanlar her zaman için sıkıntılı zamanları vardır bu daha adem (a.s.)beridir sıkıntı içinde yaşamışlar, bizlerde yaşayacağız.

İmtihan dünyasındayız sıkıntı çekmeden olmaz.Şunu daunutmamamız gerek ki ahir zamanda yaşamaktayız böyle zamanda zulümün ,haksızlığın kolgezdiği bir zamamda huzurlu olmamamızda beklenemez.

selametle...

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
Bunların yanında çok islamı yaşayan gençlerimizde var kardeşlerim inşAllah dua buyuralımda yeni nesil Rabbimizin yolunda terakki edebilen nesil olsun inşAllah...
Kurban olduğum Rabbim sen sonumuzu hayreyle herşeyimi sana bırakıyorum çünkü sen herşeyin en iyisini bilensin ...

FurkanCan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
RABBİM bizlere ölünceye kadar islamı yaşamayı ve yaşatmayı nasip etsin.

Üst Alt