Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Ailede en yakin oldugunuz yada sevdigiz kisi kim diye bi soru geldi aklima , bu ailemi düsünürken geldi aslinda aklima.Sanirim cogu ailede vardir,cevremden gördügüm kadariyla ya abiye düskünlük yada kücük ogula "yadaa o benim ilk göz agrim" yani ilk cocuga anne ye, baba ya yada "o benim kücük kardesim yaaa elimde büyüdü" yani kücük kardese gibi. Sizin en yakin duydunuz en düskün oldugunuz kisi kim? ?( :) yüce yardana emanet olun selametle...

Ş

ŞEVVAL

Guest
hayatta annemsiz asla yapamam herşeyimdir ..onsuz bir ben olamaz ..hayatta asla acısına dayanamayaca ım..özlemine düşünce çıldıracak kadar üzülürüm..ya ona olan sevgimi anlatmaya kelimeler yetmez..ama bu dünyada kimse kimseyi bu kadar sevemez..bu kadar ba lanamaz..benim onu sevdi im ona ba landı ım kadar..

huzurumsun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Orjinal Yazarı ŞEVVAL
hayatta annemsiz asla yapamam herşeyimdir ..onsuz bir ben olamaz ..hayatta asla acısına dayanamayaca ım..özlemine düşünce çıldıracak kadar üzülürüm..ya ona olan sevgimi anlatmaya kelimeler yetmez..ama bu dünyada kimse kimseyi bu kadar sevemez..bu kadar ba lanamaz..benim onu sevdi im ona ba landı ım kadar..

ne kadarga güzel ifade etmissin duygularını, kendimi gördüm sende annem, baba, abim hepsi benim için çok çok degerli ama anne annemin yeri çok başka onun varlıgı bile bana güç veriyor o yanımda olsun aramam kimseyi, onun yoklugunu düşünmek bile deprem gibi sarsıyor yüregimi Rabbim sevdiklerimizin acısını göstermesin canım canımındır.

Üst Alt