Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Gökkuşağı1

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
Akşam faslındayım..!
Yine,yeni bir hüzün bastırdı....
Akşamın geceye akışı ve gecenin akşama bakışı...

Her akşam,dünyanın da ömrümüzün de bir akşam vaktinde olduğunu hatırlatıyor.
Gündüzlere hasrettir akşamlar...Güneşin doğuşuna,tomurcukların açışına hasrettir...

Akşam faslındayım,
Kaybettiğim nefeslerin,boş yere geçirdiğim günlerin yükü omuzlarımda,batan güneşle kaybolan geçmişimin ardından yol alı/yorum.Akşamın sessizliğine bürünmüş düşünü/yorum.

Akşam faslındayım..!
Susturdum artık kavgalarımı,tertemiz yeni bir hayat sayfası açmak için.Rehin olmuş ömrüm...Bunca sene dünya sahnelerinde oynamaktan,bir saman çöpü muhasebesinde oradan oraya savrulmaktan yoruldu artık.Ölüm bana artık daha yakın bakıyor,uzuyor içimdeki yollara doğru yavaş yavaş...İşte soluk bir ömrün soluk bir nefesini daha çektim içime....

Akşam faslındayım,
Yine bir kış soğuğu vurdu yüreğime...Pişmanlığımın hüznü değdi yaralarıma.Dağlar uykuda şimdi,deniz uykuda...Ancak,sevdanla avunuyor gönlüm.Nihayet,Seni aramayı öğrendim az da olsa.
Tutunmak istiyorum sevda teknene,bırakma beni kuytu denizlerimde..Kimse cevap vermiyor Sen'den başka kimseler duymuyor sessiz çığlıklarımı...Oysa sevdiklerim yanımda, yanımda olduğu halde yine de yalnızım fırtınalarımda.

Akşam faslındayım..!
İçimdeki renkler dağıtmış beni.Yitip gitmiş tutmasını bilemediğim güneşlerim.Geç kaldım biliyorum,ellerimi uzatmakta geç kaldım ama yine de büyüklük gösterip tutarsın. Biliyorum, bırakmazsın!

Öyle evler inşa etmişim ki bugüne kadar...Hepsi virane hepsi kırık dökük.Fırtınalar deşmiş her yerini.Hep çıkmaz sokaklarda koşmuşum.Yine de,solgun da olsa düşler kurdum yarınlar için.Unutmak istercesine sarmak istercesine bütün yaralarımı...

Son akşam faslındayım..!
Çağırmasını ne kadar bilemesem de Seni,daha fazla bekletme,bırakma beni ruhumun sessizliğinde, sensizliğinde...!Son nefesimi Senin sevdanla beraber vereyim.Ölümün sancısı işte dizildi gözlerime...!

Akşam faslındayım,
Akşamın geceye akışındayım..!
Yeni bir yolun başlangıcındayım..!

Yazan:Gökkuşağı

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
MasAllah kardesim yazilariniz gercekten cok güzel yüreginize saglik tesekkürler
Cenab-i Hak razi olsun insaAllah
Selam ve Dualarimla.......

Gökkuşağı1

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
Olumlu eleştirileriniz için Allah razı olsun. :gul:

''Eğer aşk olmasaydı,aşk derdi olmasaydı,
Bunca güzel sözü kim kim söyler,kim duyardı.

:G:
Rabbül Alemin her daim sevgisinde buluştursun bizleri,O'nu sevenlerin sevgisinde buluştursun bizleri....!

loreS

"ALLAH dE KaLBiM"

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
:okito:Allah razı olsun kardeşim beğendim bunu inşaallah

Üst Alt