Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

nurnesli

Hayat üç noktadan ibaret...

Aldığı Beğeniler
124
Adam karısıyla arabada giderken polis sirenini duymuş, hemen saga çekmiş ve polis gelmiş: "Buyrun memur bey?" "Beyefendi direksiyon başındayken cep telefonuyla konuşuyordunuz" "Yok efendim sadece bip yaptı, ben de sarji mi bitiyor diye baktım" Karısı lafa atlamış: "Aaa yapma hayatım.. yarım saattir ortagınla iş görüşmesi yapıyodun telefonda" Adam karısına tip tip bakarken polis yine sormuş: "Beyefendi emniyet kemerinizi neden takmıyorsunuz???" "Memur bey takmıştım ama sizin geldiginizi görünce durduktan sonra çözdüm" Karısı yine atlamış: "Aman şekerim sen de o kemeri hayatında bi kere taktın mı acaba...." Adam kadına bi tane patlatmamak için kendini zor tutarken;polis bu sefer de arabayı incelemeye başlamış vee... -"Beyefendi bakar mısınız sag sinyaliniz de kırık" "Aaaa.. kırık mı?? Sabah yola çıkarken kontrol ettim kırık diildi...yolda oldu galiba, hiç de farketmedik" Karısı çenesini tutamamis yine: "Amma da attın kocacıım, sana 3 haftadır söylüyorum artık şu kırık sinyalin icabına baktır diye....." Adam en sonunda dayanamamış

bagırmış: "BANA BAK SEN SUSUCAK MISIN ÇAKICAM ŞİMDİ SURATININ ORTASINA!!"
Polis kadına sormuş: "Hanımefendi eşiniz size hep böyle mi davranır?" Kadın
cevap vermiş: "Yok canım....sadece alkollu oldugu zaman.

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
Rahman razı olsun... Allah böyle kimseleri trafikten men eylesin..... Bilgi amaçli emeğine sağlık..............

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Bide alkollüymüş tam trafik canavarı olmuş.:)

Teşekkürler nurnesli

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Yok canım....sadece alkollu oldugu zaman :D thank you

Üst Alt