Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

HACI BORAN

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
BENİM ACAYİBİME GİDEN BİŞEYİ MERAK ETTİM VE SİZE SORMAYI DÜŞÜNDÜM
bi konu yazıldığı zaman ve ya bişeyler anlatıldığı zaman niye arkadaşlarımız alıntı alarak tan cavap yazıyorlar diye merak attim ve öğrenmek istedim....

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
alıntıdan maksat o konuyu ve söyledilerine cevap amaçlı olması ..başkasının cevabıyla karışmaması için......Hc...

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Orjinal Yazarı *perwerder*
alıntıdan maksat o konuyu ve söyledilerine cevap amaçlı olması ..başkasının cevabıyla karışmaması için......Hc...

aynen

keremm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Galatasaray
bilmem arkadaşlarım anlatabildimi.

ya aslında kardeşimizin sormak istediği şey bu değildi bence.

benim anladığım kadarıyla bir konuya cavap yazan kardeşimizin cevap yerine konudan bir paragrafı veya bir cümleyi kopyalayıp yapıştırmasıyla cevap yazdığını düşünmesidir.ve buda deliboran kardeşimizin dikkatini çekmiştir.

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
o şekildemi düşünmüş bilmem ama
burada hoşumuza giden yerlerin altlarını çizemiyecegimize göre
mecburen bunu yapıyoruz =)

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
alıntı derken sarı kutucuklar halinde birkaç kişinin yazısının bulunması kastediliyor bence,ki bende yer kapladığını ve gerekmedikçe uzun alıntılarla sayfayı işgal etmemek gerektiğini düşünüyorum,

ayrıca güzel bulunan birr yazının kopyalanması ve cevabın içinde yer verilerek vurgulanması güzel,saygılar sunuyorum...

Üst Alt