Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

nur_41

..hamd..

Aldığı Beğeniler
3,707
Takım
Galatasaray
Alfabe:

Ben de bu yıl okula başlayan torunum için kuvvetli bir moral alkışı istiyorum. Daha ikinci gün: ‘örrrtmenim taa evden buraya tel çizmeye mi geldik hep yumarlak mı yapcaz harf felan öretmicen mi?’ deme cesaretini gösterdiği için
————————————————–

Annem:

"Bu taraf bitti" diye CD’yi arkasına çeviren ve sonra da "CD çalar çalışmıyor!" diye feryat eden anneme alkış...
————————————————–

Modem:

Yemek masamın üstünde duran modeme uzun uzun bakan anneanem "Bu ne?" diye sordu. Ben de kolay anlasın diye "Hani benim bilgisayarım var ya onunla internete giriyorum. İşte internete girmek için o kutu zorunlu" diye uzun uzun açıkladım. Anneannem dinledi beni ve "Yani modem bu" dedi ve konu kapandi…
————————————————–

İngilizce Yazılısı:
Bir alkış da İngilizce sınavında "Nice …….." şeklindeki boşluğu
"Nice mutlu yıllara!" biçiminde dolduran dahi mi yoksa aptal mı olduğunu henüz anlayamadığımız öğrencime istiyorum.
————————————————–

Ne Zaman?

Kardeşim karne almıştı; fakat birçok zayıf notu vardı. Annem babamla beni kenara çekip uyarıları sıralıyordu: "Sakın çocuğun moralini bozmayın sakın kötü bir şey söylemeyin" uyarılar özellikle babama yönelikti: "Hele de sen sakın çocuğun gururunu kırma". Babam daha fazla dayanamadı ve sordu: "Karne için ne zaman özür dileyeceğiz?"
————————————————–
Havale:

Bankada gişenin önünde işlemimin yapılmasını bekliyorum. Yanımdaki gişede işlem yaptıran yaşlı teyzeye işlemini yapan kadın soruyor: "Parayı kim alacak teyze? Alıcısına ne yazalım?" Teyzem cevap veriyor: "Bu paranın hayrını görme inş yazalim" evladım.
————————————————–

Lamba:
Dün gece evime giderken yolun tenhalığından olsa gerek kırmızı ışıkta geçtim. Ardından yurdum polisine alkışı hak ettiricek anons: "Bacım o geçtiğin gece lambası değildi; çek sağa".
————————————————–

Hacim nedir?

Öğretmen bir arkadaşımdan naklen: 5. Sınıfların Fen Bilgisi sınavının 2. sorusu: "Hacim nedir? Bir örnek vererek açıklayınız". Öğrencimizden gelen cevap: "Hacdan gelenlere hacim denir. Örnek: Nasılsın hacim?".

hazan mevsimi

İdi Amin Dada

Aldığı Beğeniler
20
Takım
Galatasaray
Allahım Ya Rabbim uzun zamandır böyle esprili diyaloglar okumamıştım inanın
gözümden yaşlar geldi ...
güne gülerek başladık sonu hayr olsun
Allah cc razı olsun efendim ...
:gul:

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
:alkis: alkis:

süpersiin canim yaa

hepsi cok hostu
güldürüdün beni Güldürsün Rabbim seni
:):)

semerkand

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Diğer
Lamba:
Dün gece evime giderken yolun tenhalığından olsa gerek kırmızı ışıkta geçtim. Ardından yurdum polisine alkışı hak ettiricek anons: "Bacım o geçtiğin gece lambası değildi; çek sağa".
————————————————–
:)) emeğine sağlık

ferdane

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Galatasaray
süpersiniz ya emeğinize sağlık

hakan55

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
11
Takım
Fenerbahçe
Tebessüm ettik... Rabbim razı olsun...:):):)

Üst Alt