Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
Bismillahirrahmanirrahim..
Allahım dillerimizi dua ile buluştur bizleri sana yönelt Rabbim bizleri ayırma senden didarından..
Rabbim ..Günahsız olamayız elbette. Ancak büyük küçük, gizli-açık her günahımızdan sonra tevbe nasib et bizlere.
"Allah'ım Sen ümitlerimizi boşa çıkaracak yanlışlardan koru bizleri.
Ya Rab! Yağdırdığın kar taneleri adedince senden affını diliyoruz. Sen bizleri bağışla..."
"Yarabbi! Sana gereği gibi ibadet etmeyi,şükür etmeyi,hamd etmeyi,tevekkül ve tefekkür etmeyi ve imtihanına sabrı nasip eyle."
"Allah'ım! Fakirlikten, yokluktan ve zilletten Sana sığınırım; zulmetmekten ve zulme uğramaktan da Sana sığınırım.
Rabbim çok yorgunum. Bana bütün haberlerin yerini tutacak bir haber gönder. Üzerime bir iyilik ve güzellik kondur. Avunmalığım olsun, hiç ummadığım sevinç nâsip et. Latifsin, Allahım. . .
Allah'ım Dünyada ve âhirette her türlü korku ve endişeden bizi emin eyle; eyle ki, sadece Senden korkalım ve Sana sığınalım.
Allah'ım Bu günün bereketlerinden nasibimi bol et; hayırlarına ulaşma yolumu kolaylaştır; iyi amellerinin kabulünden beni mahrum bırakma.
Peygamber efendimiz(s.a.v)'in duası; Ey Allahım beni Bana nasip etmeyecegin bir şeyin peşine düşürme.
RABBİM..Bizi marifet denizinin derinliklerine daldır; daldır ki, kalblerimiz saffet bulsun, yolumuzun sonu da vuslat olsun
Yüce Allah'ım gönlümüzü ve gözümüzü, bütün aza ve düşüncelerimizi haramdan koru...
Allahım bana helâl lokma nasip eyle, zaruri geçim kaynağımı ummadığım yerden temin eyle.
Allah'ım ayaklarımızı her zaman istikamet üzere sabit eyle ve bizi selam ve esenlik yurdu olan cennetinle şereflendir...
Allah'ım Bu günde bana huşu ehlinin itaatini nasip eyle; mütevazı insanlar gibi dönüş yapıp tövbe etmemle göğsümü genişlet.
Biz dostluğun gereklerini ortaya koyamasak,ahdimize sadık ve vefalı olamasakda Sen bizi ümit ettiğimiz hususlarda haybet ve hüsrana uğratma.
Allah'ım kimsenin bilmesini istemediğimiz çok büyük günahlarımız var... birileri duyarsa ben bittim dediğimiz... affet o günahlarımızı
Allah'ım haktan ayrılmaktan, iki yüzlülükten ve kötü ahlaktan senden sana sığınırım.
AMİN ECMAİN..

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Aminnnnn,Aminnnnn
Cenab-i Hak sonsuz razi olsun insaAllah kardesim tesekkürler
Selam ve Dualarimla.....

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Mevlam razı olsun
Sayenizde dualardan nasipleniyoruz
Amin amin amin :oooo:

Çok teşekkürler :gul:

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
+Geceler+UhibbU.teşekkürler kardeşim Mevlam razı olsun...Allahım sizleri bizleri dua eden dua alan duası kabul olunan dualı gönüllerde misafir etsin..her şey gönlünüzce olsun..Allahım yüreklerimize kibir ucup girmesine mani olsun..her halimde ELHAMDÜLİLLAH demeyi nasip etsin..selametle.

Üst Alt