Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

MuhacirEnsar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Fenerbahçe
Hazret -i Süleyman Aleyhisselam bir gün, deniz kenarına oturmuştu. Bir karıncanın geldiğini gördü. Ağzında yeşil bir yaprak vardı.

Karınca deniz kenarına ulaştı. Tam o sırada sudan bir kurbağa çıktı.

Kurbağa sanki sözleşmişler gibi karınca ile buluştu, karıncanın getirdiği yaprağı aldı ve denize döndü. Yaprağı teslim eden karınca da geri döndü.

Mahlûkat dillerini bilen Hazret -i Süleyman karıncaya sordu:

"Ey karınca! Nedir bu olay? Bunun hikmeti nedir?" Karınca dedi ki: "Bu denizin ortasında, Allah bir taş yarattı. O taşın içinde bir böcek yarattı. Beni de o ;nun rızkına sebep kıldı. Ben her gün o ;na yetecek kadar rızık getiririm. Deniz kenarına ulaştırırım. Allah "ın, kurbağa suretinde yarattığı bir meleği o rızkı benden alır, o böceğe ulaştırır. O böcek, Allahın kudreti ile açık bir dil ile her zaman şöyle söyler:

"Sübhânallah ki, beni halk etti, deniz ortasında ve taş arasında bana mekân verdi. Benim rızkımı unutmadı . Allah "ım ! Ümmet -i Muhammedi ümitsiz kılma!"

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Allah "ım ! Ümmet -i Muhammedi ümitsiz kılma!"

Aminnnnnn insaAllah
Cenab-i Hak razi olsun kardesim güzel bir paylasimdi tesekkürler
Selam ve Dua ile.....

Acizane

hizmet..hicret..sehadet..

Aldığı Beğeniler
27
Takım
Diğer

"Sübhânallah ki, beni halk etti, deniz ortasında ve taş arasında bana mekân verdi. Benim rızkımı unutmadı . Allah "ım ! Ümmet -i Muhammedi ümitsiz kılma!"

aminn...rabbim rızıklarımızı bereketli eylesin öyle bereketli eylesinki arkadan gelecek rızık için acele etmeyelim,gelenide zayi etmeyelim...

rabbim razı olsun abim..

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Allah razı olsun kardeşim.İbretlik bir paylaşımdı.İbret alanlardan oluruz inşaAllah.

Üst Alt