cok güzeldi elinize saglik
vakkas YD Üyesi Üyelik Tarihi 6 Eki 2008 Mesajlar 7,027 Aldığı Beğeniler 42 Konum karaman,almanya Takım Diğer 24 Ara 2008 #11 cok güzeldi elinize saglik
Acizane hizmet..hicret..sehadet.. Üyelik Tarihi 15 Eki 2007 Mesajlar 3,148 Aldığı Beğeniler 27 Konum ankara Takım Diğer 24 Ara 2008 #12 rabbim c..c raz ve hosnut olsun ebeden daimen okuyup da istifade edenlerden ollalim insaAllah selametle kalın ebeden
rabbim c..c raz ve hosnut olsun ebeden daimen okuyup da istifade edenlerden ollalim insaAllah selametle kalın ebeden
azerin uhuvvetnur Üyelik Tarihi 13 May 2010 Mesajlar 724 Aldığı Beğeniler 12 Konum ikamet-İstanbul... / memleket Azerba 26 May 2010 #13 Allah razı olsun
dilsitan Ya HaY Üyelik Tarihi 24 Ağu 2009 Mesajlar 14,031 Aldığı Beğeniler 9,655 Takım Galatasaray 26 May 2010 #14 RAbbim razi olsun abi cok güzel paylasmissin
S&S 15 EHLİ HİZMET Üyelik Tarihi 23 Nis 2009 Mesajlar 803 Aldığı Beğeniler 4 Konum İstanbul-Başakşehir Takım Fenerbahçe 27 May 2010 #15 Ben Zenginligi Kanaatin icerisine koydum, Insanlar onu Dunya malinda ariyorlar. Ben Izzeti Serefi Kullugun icerisine koydum, Insanlar onu Makamda, Mevkide ve Umera Kapisinda ariyorlar. Ben Lezzeti zevki ve rahati Cennetin icerisine Koydum. Insanlar onu Dunyada Ariyorlar. ( Kutsi Hadis)[/QUOTE] bayram kardeşim bu paylaşımına ancak allah ebeden razı olsun denir başka söze ne hacet
Ben Zenginligi Kanaatin icerisine koydum, Insanlar onu Dunya malinda ariyorlar. Ben Izzeti Serefi Kullugun icerisine koydum, Insanlar onu Makamda, Mevkide ve Umera Kapisinda ariyorlar. Ben Lezzeti zevki ve rahati Cennetin icerisine Koydum. Insanlar onu Dunyada Ariyorlar. ( Kutsi Hadis)[/QUOTE] bayram kardeşim bu paylaşımına ancak allah ebeden razı olsun denir başka söze ne hacet