Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
"De ki: ey fenislerine fenalik yapmakta ileri gidenler! Allah'in rahmetinden umit kesmeyiniz. Cunku Allah butun ginahlari bagislar. O gafurdur, rahimdir" (zumer,53)

Ebu zerr'den (r.a) Rasullah'in soyle buyurdugu rivayet edilmistir:
Allah soyle buyuruyor: Bir iyilik isleyene on kat sevap verilir veya daha da artiririm. Kimbir kotuluk islerse onun karsiligi kedisi kadardir
(artmaz),ya da bagislarim.Bana bir karis yaklasana Ben bir arsin yaklasirim. Bir arsin yaklasana ben bir kulac yaklasirim. Bana yuruyerek gelene Ben kosarak giderim. Bana sirk kosmayip, yeryuzunu dolduracak kadar gunahla huzuruma gelirse, Ben de o kadar magfiretle, bagisla onu karsilarim" (Muslim)

"Rahmetim herseyi kusatmistir " (A'raf,156)

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
MEVLAM bizlere bunca nimetleri vermişken bizim ona karşı kulluk görevimizi ne kadar yerine getiriyoruz diye kendimize sormamız gerekir.

ALLAH c.c. kulunu bağışlamak için öyle kolaylıklar sağlamışki,tek yapmamız gereken nasuh bir tevbe ile ona dönmemizdir.yeter ki biz ona yönelim

YÜCE RABBİM cümlemizi ölüm gelmeden,daha geç olmadan ve ah ah deyip pişman olmadan önce nasuh bir tevbe ile tevbe edip, ona yönelip,onun rızasını kazanan muminlerden etsin bizleri..AMİN.

ALLAH razı olsun.

MuhacirEnsar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Fenerbahçe
YÜCE RABBİM cümlemizi ölüm gelmeden,daha geç olmadan ve ah ah deyip pişman olmadan önce nasuh bir tevbe ile tevbe edip, ona yönelip,onun rızasını kazanan muminlerden etsin bizleri..AMİN.

ALLAH razı olsun.

Zühre

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
rahmetine gark olanlardan olalım inşaallah....

Üst Alt