ALLAH KONUŞUR
Bir gün ,bir adam ellerini açıp yalvardı:"Allahım!benimle konuş!"
Tam o sırada bir çayır kuşu adamın bahçesinde en son şarkısını söylüyordu.
Ama adam çayır kuşuna kulak vermedi,ve devam etti yakarmaya:
"Allahım! Benimle konuş!"
Az sonra hava kapandı,gökgürültüsü ve şimşekle birlikte kuvvetli bir yağmur başladı.Fakat adam dinlemedi,yakarmaya devam etti:
"Allahım seni görmeme izin ver!"
O böyle yalvarırken,sağanak yağmur sona ermiş ve güneş bütün ihtişamıyla ışıklarını adamın evine kadar taşımaya başlamıştı.Fakat adam bu manzaraya aldırmadı bile.Hergün gördüğü bir şey değilmiydi bu?
Yalvarmaya devam etti adam:
"Bana bir mucize göster allahım!.."
O böyle yalvarırken,yakınlardaki evlerden birinden yeni doğmuş bir çocuğun ağlayışları geliyordu kulağına.Ama adam bunuda farketmedi.Üzüntüden ağlıyordu adam:
"Allahım! cevap ver banaBurada olduğunu bilmemi sağla."
O ara bir kelebek adamın koluna kondu,ama adam öbür eliyle kelebeği iteleyip kovdu.Ve ağlamaya devam etti:
"Allahım!Neden bana cevap vermiyorsun?"
Sevgi öyküleri
Bir gün ,bir adam ellerini açıp yalvardı:"Allahım!benimle konuş!"
Tam o sırada bir çayır kuşu adamın bahçesinde en son şarkısını söylüyordu.
Ama adam çayır kuşuna kulak vermedi,ve devam etti yakarmaya:
"Allahım! Benimle konuş!"
Az sonra hava kapandı,gökgürültüsü ve şimşekle birlikte kuvvetli bir yağmur başladı.Fakat adam dinlemedi,yakarmaya devam etti:
"Allahım seni görmeme izin ver!"
O böyle yalvarırken,sağanak yağmur sona ermiş ve güneş bütün ihtişamıyla ışıklarını adamın evine kadar taşımaya başlamıştı.Fakat adam bu manzaraya aldırmadı bile.Hergün gördüğü bir şey değilmiydi bu?
Yalvarmaya devam etti adam:
"Bana bir mucize göster allahım!.."
O böyle yalvarırken,yakınlardaki evlerden birinden yeni doğmuş bir çocuğun ağlayışları geliyordu kulağına.Ama adam bunuda farketmedi.Üzüntüden ağlıyordu adam:
"Allahım! cevap ver banaBurada olduğunu bilmemi sağla."
O ara bir kelebek adamın koluna kondu,ama adam öbür eliyle kelebeği iteleyip kovdu.Ve ağlamaya devam etti:
"Allahım!Neden bana cevap vermiyorsun?"
Sevgi öyküleri