Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

metin33

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
ben metin kocaelide yaşıyorum manevi olarak çok bunalımdayım çok yalnızım tövbe almak istiyorum bana yardımcı olun lütfen

ferdane

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Galatasaray
buradan nasıl tevbe aldırılırki tevbe duası olan bir kitabın yokmu oradan okuyup alabilirsin tevbeni Allah kabul etsin şimdiden

nur_41

..hamd..

Aldığı Beğeniler
3,707
Takım
Galatasaray
Kardeşim şuan sana senden başkasının faydası olmaz çok fazla, tövbe almaktan kastın sofilik manasında ise, önce salih tövbeni kendin yapmalısın, sonra biraz araştırmayla bulabileceğin cemaat ortamlarına katılabilirsin.
Ne mutlu sana ki bu manevi eksikliğinden rahatsızlık duyup çare yolları arıyorsun, Mevla yardımcın olsun, güzel kapılar çıkarsın inşallah karşına.

Ayaz

Sevgi Seli

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
güzel kardeşim, sakin ol panik yapma, Allah'ın ne kadar bağışlayıcı ve merhametli olduğunu düşün.kalk güzelce abdestini al iki rekatcık tevbe namazını kıl gönülden pişmanlığını rahmana ilet.gerçek manada bunu yap gönlün rahata huzura kavuşsun.peygamberimizde bi derdi oldumu hemen namaza sarılırdı, bizde yaparsak neden olmasın.huzur namazda :=).yeterki iste.

ahmetsalih

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Fenerbahçe
Cübbeli Ahmet hocami dinlemeni tavsiye ederim.
Allah yardimcin olsun, O ndan geldik O na dönecegiz yakinda

Üst Alt