Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Rabia A'tul Adviyye

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Esselamu Aleykum,

Kisa bir sureligini bu siteden ayrilmak zorunda kaldim... Elhamdulillah, bugunden itibaren insaALLAH sitede tekrar aktif olmaya calisacagim. Rabbim, sizler gibi birbirinden degerli kardeslerimi bu sitede topladigi icin sukurler olsun. InsaALLAH banada sizler sayesinde feyizlenmek nasip olur.

Istisare ve istihare nin insana verdigi huzur, hayirli haber in onemini simdi cok daha iyi anliyorum. Rabbime sukurler olsun!

Hocam derdi... mantikli dusunmeye zorla kendini... Gercekten bu tavsiye cok degerli! Zamani gelince duygusal olmak gerekir, fakat fazlasida insana zarar ?(

Tebessum ablam bana ALLAH rizasini bu sitede gozetip, gozetmedigimi sordu... Cevabim: Hamd olsun Rabbimin rizasini kazanmak icin bu sitede bulunan kardeslerim cok. Rabbim insaALLAH onlardan daim razi gelir!

Ozelde Duanur, Omer_HttB, Tebessum, Keremm, Pasha ve Hayrullah kardesimlerime coook tesekkur ediyorum... Beni dinleyip, yardimci oldunuz. Sirf ALLAH (cc) rizasi icin =)

Dualarda bulusmak temennisiyle,

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Canım hoş geldin
seni görmek gerçekten çok güzel
bizleri mutlu ettin Allah ta seni her daim mutlu etsin :)
sevgilerimle

Rabia A'tul Adviyye

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı TebessüM
Canım hoş geldin
seni görmek gerçekten çok güzel
bizleri mutlu ettin Allah ta seni her daim mutlu etsin :)
sevgilerimle

Ablammm ALLAH (cc) senden razi olsun!

Seni ALLAH icin cok seviyorum.

Dua ile,

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
:) rabia kardeşim seni aramızda görmekten mutlu oldum. :)

keremm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Galatasaray
Ozelde Duanur, Omer_HttB, Tebessum, Keremm, Pasha ve Hayrullah kardesimlerime coook tesekkur ediyorum... Beni dinleyip, yardimci oldunuz. Sirf ALLAH (cc) rizasi icin =)

Dualarda bulusmak temennisiyle,[/quote]ve a.s tekrar aramıza hoşgeldin,senin ayrılmanla inanki çok özüldüm,suçlu oldugumu hissediyordum,çünkü ayrılmanı acaba engelleyebilirmiydik diye düşünüyordum.unutma birlikte rahmet vardır.yanlızlık insanı karamsar yapar,birlik ise insanın ufkunu ve yüregini genişletir,hele birde ALLAH rızası içinse birlik.

Rabia A'tul Adviyye

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı Habibemsin
O halde aramiza tekrar hos geldin Rabia..

ALLAH razi olsun kardesim!

MasaALLAH nickiniz siteniz kadar muhtesem. Habibim'in (sav) ummetim dedigi kardeslerinden olmak duasiyla.

Dua ile,

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0

MasaALLAH nickiniz siteniz kadar muhtesem. Habibim'in (sav) ummetim dedigi kardeslerinden olmak duasiyla.

Dua ile,

Allah razi olsun aslinda bunu benim demem gerekirdi.
Her gelisinide bizlere Rabia Hatunu hatirlatiyor onu anmamiza sebeb oluyorsun..

Site benim deyil hepimizin Sitesi. Ve bizleri yanliz birakmadiginiz icin bütün üyelerimize ayri ayri tesekkür ederim.

Rabia A'tul Adviyye

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı Habibemsin

Dua ile,

Allah razi olsun aslinda bunu benim demem gerekirdi.
Her gelisinide bizlere Rabia Hatunu hatirlatiyor onu anmamiza sebeb oluyorsun..

Site benim deyil hepimizin Sitesi. Ve bizleri yanliz birakmadiginiz icin bütün üyelerimize ayri ayri tesekkür ederim.

InsaALLAH sadece ismiyle onu hatirlatmak yerine, yazilarim ile de onu hatirlatirim :]

Ince dusunceniz icin ALLAH (cc) razi olsun. Sitede guzel bir katkimiz oluyorsa, ne mutlu bize :)

Dua ile,

Üst Alt