Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Öncelikle selamunaleyküm kardeşler.Arkadaşlar yaklaşık 4 aydır içinizdeyim ve çok güzel vakitler geçirdim sizleri tanıdım .Ama neyazıkki bazı sebeblerden dolayı aranızdan ayrılıyorum ve sizlerden bana haklarınızı helal etmenizi rica ediyorum eğer benim hakkım varsa zerresine kadar helal olsun .Sayın yöneticilerimden üyeliğimin silinmesini rica ediyorum eğer silinirse çok sevinirim dedeğim gibi sadece şahsi bir sebebten dolayı böyle bir karar almış bulunmaktayım .Onun için gereken yapılırsa sevinirim .Y.Doğuş ailesi Rabbime emanet olun ....Selamunaleyküm..

nurseza

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
ve aleykum selam konuyu üzülerek okudum Hakkımız yoktur ama helal hos olsun.
Yolun acık olsun bizleri unutma:(
Selametle...

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
Vealeykümselam başdan bacım.Konuyu üzülerek okudum.:(Olmayann bir hakkımız var ise helal olsun sende hakkını helal et inşş.
Senin gibi bir kardeşi tanımak çok güzeldi.Ama ayrılmakda bir okadar kötü ve üzücü.

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Sümeyyacım Rabbim razı olsun sizleri tabiki unutmam sağol canım..

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Nursezacım rabbim razı olsun sağolasın..

aydilge

Bana Seni Gerek ,Seni !.

Aldığı Beğeniler
12
Takım
Galatasaray
Aleykümüsselam öncelikle...Senin gibi bir kardeşi tanıdığım için mutluyum ama ayrılıyosun o yüzden üzüldüm İlminurcuğum...Rabbim hakkında hayırlı olan neyse onunla karşılaştırsın seni....Hakkını helal et kardeşim....

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Aleykümüsselam sevgili ilminur kardeşim.Valla ben ne diyeceğimi bilemiyorum.Site sakinlerimizin hepsi de

şehadet ederki bu sitede bazı zamanlar olur ki site bom boştur yani kimsecikler fakat bir kişi daima buradadır

oda nik ismi ilminur olan kardeşim.Yani siz.Burasını hiç boş bırakmadınız Allah sizden her daim razı olsun.Bana

en çok dokunanı alışıpta sonradan ayrılmalar oluyor.Ama ne çare ki karar sizin olunca bizede saygı gösterip size

destek olmak en güzeli.Yinede tekrar ediyorum inanın çok üzüldüm.Rabbim hakkınızda ve hakkımızda en

güzelini ve hayırlısını nasip etsin.Hakkım helal olsun kardeşim.

En güzele emanet olun.

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Rabbim sizlerdende razı olsun..

Beyzagül

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Ben aranıza yeni katıldım kimseyi pek tanımıyorum fakat forumu girdiğimde bazı üyeleri görmek beni mutlu ediyor görmek istediğim isimlerden biride sizsiniz.İnanın gitmenize çok üzüldüm.
inş. geri dönüşü olan bir gidiştir...Rabbim, forumdan ayrılmanızın sebebi her ne ise o işinizi hallu asan eylesin sizde aramızda olaya devam edin inş.

kalın sağlıcakla
:(

Üst Alt